Terugblik: Jubileumavond Run Bike Run Deurningen

Terugblik: Jubileumavond Run Bike Run Deurningen

13-06-2017

Dinsdag 23 mei vond er een feestelijke avond plaats in het tuinrestaurant bij Tuincentrum Borghuis in Deurningen: een jubileum voor sponsoren en vrijwilligers voor het twintigjarig bestaan van de Run Bike Run in Deurningen. Ik zat aan tafel in het sportcafé om namens AlienTrick te praten over het thema 'vitaliteit'.

Welkomstwoord

Mark Oude Aarninkhof (voorzitter Run Bike Run Deurningen) deed het welkomstwoord en nam de afgelopen jaren kort door aan de hand van foto's. Michel Mulder kreeg een mooie bos bloemen, omdat hij als enige deelnemer aan alle edities heeft meegedaan. Ook 25 juni zal hij weer aan de start verschijnen.

Foto: dezefoto.nl

Verbinden en versterken

Ik zat naast Rudie Kemna en Tom Veelers (team Sunweb), Monique Kleinsman (schaatsster en politica) en Maarten Nijland (coach en workshops 'vitaliteit') aan tafel. Er werd gepraat over manieren waarop het bedrijfsleven en de topsport/breedtesport elkaar kunnen verbinden en versterken. De discussie over 'vitaliteit' werd onder leiding van Esther Rikken (RTV Oost) gevoerd. Ze wist het publiek hier goed bij te betrekken!

Foto's: dezefoto.nl

Kennis testen

Vervolgens werd het spelletje 'petje op, petje af' gespeeld. De kennis van alle bezoekers werd getest door middel van een aantal sportvragen. Rond 22:00 uur nuttigden we een hapje en een drankje en om 23:00 uur werd de avond officieel afgesloten.

Op naar 25 juni!

Het was een geslaagde avond vol kennisdeling en met een hoge opkomst. Op naar de Run Bike Run op 25 juni 2017! Meer weten over de manier waarop wij het thema 'vitaliteit' invullen? Lees ons nieuwsbericht hierover, neem contact met ons op of houd ons in de gaten via Facebook.

Terugblik: Jubileumavond Run Bike Run Deurningen
Raymond van Cleef
Raymond van Cleef
Creative Director


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com