We hacken er weer op los

We hacken er weer op los

25-07-2017

Op vrijdag 31 maart 2017 vond onze eerste hackathon plaats, georganiseerd door Ivo. Dit bleek een heus succes. Tijdens deze hackathon bedachten zeven teams binnen twaalf uur tijd creatieve oplossingen en werkten deze uit. De groepen werden samengesteld op basis van onze bestaande kennisteams. Inmiddels is dit alweer vier maanden geleden: de hoogste tijd voor een tweede hackathon op vrijdag 28 juli!

In de mix

Dit keer aan mij de taak om hem te organiseren. Ik heb besloten om de hackathon iets anders in te richten. Waar we de vorige keer per afdeling groepen maakten, gaan we het deze keer meer in de mix doen.

Projectideeën

Voorafgaand aan de hackathon kan iedereen projectideeën bij mij inleveren. Tijdens de kick-off van de hackathon op vrijdag 28 juli om 08.45 uur kan iedereen na een korte toelichting van elk idee een voorkeur aangeven waar hij of zij graag aan mee zou willen werken. Vervolgens gaan de gevormde teams samenzitten om ideeën uit te wisselen en tot een plan te komen.

Resultaten

Om te weten wat elk team van plan is, krijgt ieder team vijf minuten de tijd om kort toe te lichten wat ze tijdens de hackathon gaan doen. Rond 20.00 uur worden de resultaten van de teams gepresenteerd.

Slechter bereikbaar

Ons hele team zal vrijdag 28 juli hard aan de slag gaan om creatieve oplossingen te bedenken én uit te werken. We zullen hierdoor slechter bereikbaar zijn.

Neem contact op

Ben je benieuwd welke problemen wij deze keer gaan hacken? Houd ons in de gaten via Instagram Stories en Facebook. Wil je kennis met ons delen of ben je op zoek naar innovatieve oplossingen? Neem contact met ons op!

We hacken er weer op los
Arne van Tintelen
Arne van Tintelen
Managing Director


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com