AlienTrick helpt van begin tot eind bij opzetten unieke Smart Talent Grid

AlienTrick helpt van begin tot eind bij opzetten unieke Smart Talent Grid

31-07-2017

Het unieke Smart Talent Grid is er voor werkzoekende talenten, werkgevers en scholen. Deze partijen weet Smart Talent Grid op de juiste manier met elkaar te matchen. Zo komen talenten op de meest geschikte plek terecht, waardoor zij met trots en plezier aan het werk gaan. Aan ons de eer om over alle in te zetten middelen voor Smart Talent Grid mee te denken!

Van begin tot eind

In 2015 kwam Jeroen Boerkamp (founder Smart Talent Grid) met zijn idee bij AlienTrick terecht. Hij was toen directeur van het succesvolle Technisch Werk Nederland, waar hij talenten ook al wist te verbinden met verschillende technische bedrijven. Vol trots legde hij nu zijn nieuwe concept aan ons voor. Wij waren direct enthousiast en hebben met veel plezier van begin tot eind met hem meegedacht.

Het unieke concept

Met behulp van Smart Talent Grid vinden talenten hun ideale leerwerkplek en vinden werkgevers geschikte kandidaten. Op basis van sociale vaardigheden, het karakter en de ambities van een talent wordt hij of zij gematcht met een werkgever. Hierdoor kan het talent het beste uit zichzelf halen en gaat hij of zij met trots en plezier aan het werk. Iets dat in geen enkele andere grid mogelijk is! Smart Talent Grid zorgt vervolgens voor intensieve begeleiding en coaching tijdens de gehele loopbaan van het talent en weet werkgevers volledig te ontzorgen door de begeleidende rol op zich te nemen. Ook hebben werkgevers op ieder moment inzicht in de dossiers van talenten.

Op maat gemaakte software

Smart Talent Grid is een prachtig concept, waarbij wij direct al veel ideeën hadden voor het inzetten van verschillende middelen. Deze middelen hebben we volledig uitgewerkt. We begonnen met de bijzondere, op maat gemaakt software. Dit is het hart van Smart Talent Grid waar alles samenkomt.

Trots

Naast het ontwikkelen van de software hebben we ook meegedacht over de naam, het logo, de huisstijl, branding in het pand, de website én on- en offlinecampagnes. Door het gebruik van al deze middelen hebben we alle drie de doelgroepen (talenten, werkgevers en scholen) perfect weten te bereiken. De website, de bijbehorende software en de on- en offlinecampagnes staan sinds 10 juli live. Het was een eer om van begin te eind mee te mogen denken over alle middelen voor Smart Talent Grid. We zijn dan ook ontzettend trots op dit project!

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact met ons op door te mailen naar Daphne@AlienTrick.com. Wie weet kunnen wij ook iets voor jou betekenen!

AlienTrick helpt van begin tot eind bij opzetten unieke Smart Talent Grid
Daphne Ardesch
Daphne Ardesch
Project Manager


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com