AlienTrick bundelt krachten met Forsch en Dutchbreeze

AlienTrick bundelt krachten met Forsch en Dutchbreeze

13-09-2017

Groot nieuws! Wij gaan onze krachten bundelen met strategisch ontwerpbureau Forsch en softwarebedrijf Dutchbreeze. De werkzaamheden en klanten van zowel Forsch als Dutchbreeze zullen bij ons worden ondergebracht.

Krachten bundelen

Net als wij streeft zowel Forsch als Dutchbreeze naar betekenisvolle producten. We bundelen onze krachten dan ook om elkaar zo te kunnen versterken.

Van visuele identiteit tot appontwikkeling

Het Enschedese ontwerpbureau Forsch ontwerpt, produceert en integreert inhoud die de doelgroep ziet: visuele identiteit, websites, fotografie en video. Dutchbreeze heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle facetten van software-, app-, en webontwikkeling. Denk hierbij aan websites, CRM met Office 365 en maatoplossingen.

Klant profiteert

De klant zal gegarandeerd van de bundeling van krachten profiteren, doordat wij nu een nóg completer pakket aan kunnen bieden. Daarnaast wordt de ambitie van AlienTrick om de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen hierdoor dichter benaderd. Pim van der Werff (directeur Forsch) en Guido Adam (directeur Dutchbreeze) zijn beiden sinds augustus bij ons in dienst. Pim als projectmanager voor de divisie Design en Marketing, Guido als projectmanager voor de divisie Software en Web.

Wil je meer weten over deze bundeling?

Neem contact op met Raymond, Arne, Pim of Guido!


AlienTrick bundelt krachten met Forsch en Dutchbreeze
Raymond van Cleef
Raymond van Cleef
Creative Director


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com