Strategisch meedenken met Twentsche Foodhal

Strategisch meedenken met Twentsche Foodhal

02-10-2017

Je hebt er vast al wel iets over gehoord: de Twentsche Foodhal. Dé nieuwe foodbelevenis in de regio. Helaas moet je nog wel even geduld hebben voordat je van de maar liefst tien verschillende keukens kunt genieten. Gelukkig kun je jezelf al wel vast lekker maken op hun website, die wij mochten ontwikkelen 😉

Raad van Advies

Erik Wooldrik en Jarno Bruggeman, de initiatiefnemers van de Twentsche Foodhal, klopten bij Raymond aan met de vraag of hij in de Raad van Advies wilde zitten om strategisch mee te denken. Dit sloeg hij natuurlijk niet af; wie wil er nu niet meewerken aan zo’n tof initiatief?

Tijdelijke website

Met een team zijn we gaan brainstormen. Er moest een tijdelijke website komen, zodat de zoektocht naar tien keukens en verschillende toeleveranciers gestart kon worden. Dit zou een kleine versie worden van de uiteindelijke website, met dezelfde look and feel. We zorgden voor twee duidelijke formulieren om hiermee keukens en toeleveranciers aan te trekken.

Eventagenda

De tijdelijke website hebben we verder uitgebouwd, zodat deze nog beter aansloot bij het DNA van de Twentsche Foodhal. Op de website hebben keukens inmiddels plek voor hun eigen menu en een eigen praatje. Daarnaast hebben we een eventagenda in de website gebouwd. Wanneer de Twentsche Foodhal straks haar deuren opent, kunnen hier toekomstige evenementen aangekondigd worden.

Formulier voor de ProefEet

Op 1, 2 en 3 september 2017 stond Twentsche Foodhal op de ProefEet, waar je voor een paar Duyten per gerecht kennis kon maken met culinair Enschede. De website moest toen uiteraard live staan en heeft dat weekend heel wat bezoekers getrokken. Niet alleen de website was op dit moment van belang voor de ProefEet, we ontwikkelden ook een formulier dat tijdens de ProefEet online ingevuld kon worden door de bezoekers. Na het invullen van je gegevens maakte je kans op een mooie prijs.

Aftellen!

De Twentsche Foodhal opent haar deuren in november dit jaar in de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat 45 in Enschede. Wij kunnen niet wachten en zijn langzaam aan het aftellen! Ondertussen blijven we uiteraard meedenken. We kunnen vast vertellen dat er al heel wat leuke plannen en ideeën klaarliggen. Wordt vervolgd, dus houd ons in de gaten 😉

Meer weten? Bekijk ons portfolio item!

Strategisch meedenken met Twentsche Foodhal
Maryke Mondria
Maryke Mondria
Project Manager


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com