Acceptatie en jezelf kunnen zijn op de werkvloer

Acceptatie en jezelf kunnen zijn op de werkvloer

11-10-2017

Vandaag hijsen wij samen met Elzinga Kousen, Banketbakkerij Gustaf en gemeente Hengelo de regenboogvlag voor ons pand! We besteden aandacht aan het moment waarop een homo, lesbienne, biseksueel, transgender of iemand met een intersekse-conditie (LHBTI) openlijk voor zijn of haar seksuele voorkeur uitkomt.

Jezelf zijn op de werkvloer

Wij, Elzinga, Gustaf en gemeente Hengelo hebben een gezamenlijke opvatting: wij vinden bewustwording rond de acceptatie van LHBTI’s, zowel maatschappelijk en bij ons personeel, erg belangrijk. We streven ernaar dat op de werkvloer iedereen zichzelf kan zijn en dat voor alle collega’s volledige acceptatie kan bestaan. Wij zijn de enige profitorganisatie in Hengelo die tijdens de Coming Out Dag de vlag hijst, daar zijn we best trots op, maar we beseffen ook dat er nog veel werk op dit vlak ligt. We hopen met onze gezamenlijke acties ‘de bal aan het rollen te brengen’.

Regenboogsokkencompetitie

Het initiatief is ontstaan uit een campagne die we mochten ontwikkelen voor het COC. Alle Aliens lopen vandaag rond in regenboogsokken van Happy Socks en Elzinga Kousen, we eten een stuk regenboogtaart van Banketbakkerij Gustaf en we organiseren een competitie onder zowel onze Aliens als onder onze volgers. Post een originele foto van je regenboogsokken en ontvang een leuke prijs! Plaats wel de hashtag ‘#gayliens’ bij je foto (anders vinden we ‘m misschien niet)!

Coming Out Week 2017

Deze hele week organiseren Regenboogsteden Hengelo en Enschede de Coming Out Week. In beide steden vinden verschillende activiteiten plaats, zoals talkshows, een regenboogontbijt en lezingen. Het volledige programma voor de Coming Out Week vind je op comingouttwente.nl.

 

Acceptatie en jezelf kunnen zijn op de werkvloer


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com