Wij zijn trots op Twente

Wij zijn trots op Twente

19-10-2017

Regio Twente staat naast regio Eindhoven en regio Noord-Holland in de top 3 van de ‘Meest innovatieve regio van Nederland’. En daar zijn wij super trots op! Op dinsdag 31 oktober, tijdens de prijsuitreiking van de Nederlandse Innovatie Prijzen, wordt bekendgemaakt wie de échte winnaar is.

Innovatie leidt tot inspiratie

Dat wij trots zijn komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Bij AlienTrick zijn wij namelijk ook volop bezig met innovatie. Wij geloven in kennis, creativiteit en technologie. Met al deze kennis willen wij constant de uitdaging op zoeken en vinden wij dat innovatie leidt tot inspiratie. Daarom starten we bij AlienTrick regelmatig nieuwe projecten op. We verdiepen ons in de nieuwste technologieën, zodat wij onze klanten kunnen blijven inspireren en resultaatgerichte oplossingen kunnen aanbieden. We zijn voortdurend bezig om te onderzoeken waar de vragen en kansen in de markt liggen op het gebied van moderne, interactieve media en technieken. Zo werken wij met Interactive Projection Mapping, Digital Host, de Oculus Rift en de HoloLens. Ook organiseren wij regelmatig interne hackathons en bezoeken we evenementen om inspiratie op te doen en innovatie op de werkvloer te stimuleren.

Hightech regio

Wij als Twents bedrijf zijn dus hartstikke trots op onze hightech regio. De eigen, onderscheidende innovatiekracht van Twente en de unieke samenwerking tussen de regionale overheid, bedrijven en kennisinstellingen maken onze regio de ‘meest innovatieve’. Denk hierbij aan Kennispark Twente, Technology Base Twente en High Tech Systems Park. Kennispark Twente is bijvoorbeeld dé hotspot voor bedrijven die willen innoveren. Ook Universiteit Twente staat middenin de maatschappij, richt haar blik naar buiten en werkt graag samen. Zo ook met ons!

#trotsoptwente

Wij zijn door Twente Branding uitgedaagd om te laten zien dat wij ook #trotsoptwente zijn. Dit doen we graag door middel van dit nieuwsbericht en door gebruik te maken van de Twibbon (een afbeelding in de vorm van een icoontje dat je aan een foto op Twitter of Facebook kunt toevoegen) die door Twente Branding is ontwikkeld. Nu dagen we jou uit! Laat zien dat jij ook #trotsoptwente bent door de hashtag én de Twibbon te gebruiken! Wie weet komen we eind oktober dan wel als winnaar uit de bus 😉

Wij zijn trots op Twente
Ivo Keizers
Ivo Keizers
Project Manager


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com