Een succesvolle vacaturecampagne voor Veld Koeltechniek

Een succesvolle vacaturecampagne voor Veld Koeltechniek

11-11-2017

Het vergroten van de naamsbekendheid en mensen bewust maken van het feit dat er tal van vacatures openstaan: met behulp van een vacaturecampagne wisten wij dit voor Veld Koeltechniek te realiseren.

Eén lijn

Omdat een vacaturecampagne om mooi beeld vraagt, schoten we in samenwerking met Veld een aantal foto’s. Het was van groot belang dat deze beelden, de grafische elementen en de teksten één lijn hadden. Dit omdat de campagne zeer uiteenlopende vacatures betrof, maar het wel duidelijk moest zijn dat het hier allemaal om Veld Koeltechniek ging. Om herkenbaarheid te creëren, plaatsten we de vacaturebeelden ook op de website van Veld.

Heldere targeting

Veld Koeltechniek was heel specifiek op zoek naar mensen uit een bepaalde regio. Hierdoor was de online targeting zeer helder, maar ook offline werkte dit fijn. De campagne is onder andere via digitale billboards langs de kant van de weg ingezet en via instore communicatie (schermen in winkels en bij verenigingen). Daarnaast is de campagne vooral online ingezet, om zo de grootste en meest gerichte doelgroep te bereiken. De vacaturecampagne hebben we op social media ingezet via drie verschillende kanalen: Facebook, LinkedIn en AdWords. Tussentijds is de betaalde campagne gemonitord en geoptimaliseerd om zo het optimale resultaat te behalen.

Organisch vs. gepromoot

Wanneer we kijken naar het gemiddelde bereik van de organische posts op social media en naar het gemiddelde bereik van de gepromote posts, dan zien we dat het bereik van de gepromote posts gemiddeld bijna 5 keer zo groot is ten opzichte van de organische posts. Een erg mooi resultaat waar we zeer tevreden over zijn! Betaalde posts kunnen dus een extra stimulans geven en een nieuwe doelgroep aanboren van mensen die Veld nog niet kennen. Het naast elkaar inzetten van online en offline marketing en organische en gepromote berichten kan niets anders dan elkaar versterken en zorgen voor een gewenste conversie en het uiteindelijk vervullen van de vacatures. 

Hulp nodig?

Ook de naamsbekendheid, of een ander doel, van jouw bedrijf vergroten via social media? We helpen je graag.

Wil je meer weten over dit project? Bekijk ons portfolio item!

Voor Veld Koeltechniek hebben we ook een geheel nieuwe website en huisstijluitingen ontwikkeld. Deze komen overal terug en zo creëren we eenheid en een look and feel die in de breedte volledig is doorgetrokken. Nieuwsgierig naar het ontwerp? Houd ons in de gaten!

Een succesvolle vacaturecampagne voor Veld Koeltechniek
Maryke Mondria
Maryke Mondria
Project Manager


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com