Nieuw in Nederland: video op LinkedIn

Nieuw in Nederland: video op LinkedIn

01-12-2017

Ja, ein-de-lijk! Vanaf 1 december 2017 is het ook in Nederland mogelijk om video’s te delen via LinkedIn.

Video wordt vaker gedeeld

Het delen van video’s op LinkedIn werd deze zomer al geïntroduceerd in andere landen. Volgens het platform wordt video twintig keer vaker opnieuw gedeeld dan andere typen content. En dat is voor ons geen verrassing, want wij gaven al eerder aan dat bewegend beeld meer zegt dan duizend woorden.

 

Emoties oproepen

In een video van slechts één minuut kun je al heel veel uitleggen over jouw organisatie of product. Je kunt video uitstekend gebruiken als vorm van storytelling voor jouw bedrijf. Met video roep je emoties op en neem je kijkers écht met je mee.

Hoe je een spetterende video produceert?

Door ons aan het werk te zetten! Onze motion designers maken gave creaties en weten precies hoe je video effectief in kunt zetten.

Begin met delen

Wil je beginnen met het delen van video’s via LinkedIn? Zorg dan wel dat je de nieuwste versie van de LinkedIn-app op je telefoon hebt geïnstalleerd. Het delen van video’s via LinkedIn kan door te klikken op de videobutton en vervolgens je video te uploaden.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij de creatie van video of bij het delen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuw in Nederland: video op LinkedIn


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com