Stagiair aan het woord: Max Beune

Stagiair aan het woord: Max Beune

11-12-2017
Read time: 3 min.

Allereerst: mijn naam is Max Beune en ik ben in september begonnen met mijn afstudeeropdracht bij en voor AlienTrick. Mijn afstudeeropdracht bestaat uit het uitvoeren van een onderzoek en het opstellen van een strategisch marketingcommunicatieadvies. Lees hier hoe mijn afstuderen tot nu toe is verlopen!

1. Welke opleiding volg je en in welk jaar zit je?

Dit is mijn vijfde jaar van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het half jaar voor mijn afstuderen heb ik de laatste punten bij elkaar gesprokkeld en heb ik een maand door Vietnam en Cambodja gereisd. Vanaf september ben ik dus begonnen met afstuderen.

2. Hoe ben je bij AlienTrick gekomen?

Het grote glazen pand van AlienTrick was mij al verschillende keren opgevallen. Toen ik de website bekeken had en erachter was gekomen wat AlienTrick allemaal deed, was het mijn doel om hier stage te lopen of af te studeren. Via een vriend van mij hoorde ik dat het een heel leuk bedrijf is en hij heeft zeker gelijk gehad!

3. Waarom wilde je juist bij AlienTrick afstuderen?

De sfeer rondom het bedrijf sprak mij erg aan. Via de verschillende sociale media kreeg ik het idee dat het een heel gezellig en open bedrijf is. Dit sprak en spreekt mij heel erg aan! Ook via via kreeg ik dus te horen dat het een heel leuk en leerzaam bedrijf is, wat mij alleen maar nieuwsgieriger maakte.

4. Hoe heb je je eerste week ervaren?

Mijn eerste week was even wennen, vooral het vroege opstaan. De collega’s hebben mij hier direct goed opgevangen en me hier thuis laten voelen. Laura had ik toevallig een paar dagen ervoor leren kennen en die heeft mij rondgeleid en mij wegwijs gemaakt.

5. Heb je ook meegewerkt binnen de organisatie? Zo ja, had je daarnaast voldoende tijd voor je afstudeeropdracht?

Uiteindelijk heb ik niet zoveel meegewerkt binnen de organisatie als ik had gewild. De afstudeeropdracht was uitdagend en vroeg veel van mijn tijd. Desalniettemin was het wel een hele leuke opdracht, dus ik heb me ook zeker geen moment verveeld! De collega’s waren ook heel behulpzaam en waren altijd bereid om me te helpen en vragen te beantwoorden.

6. Wat is je het meeste bijgebleven aan je afstudeerperiode bij AlienTrick?

De geweldige sfeer binnen het bedrijf. De collega’s zijn allemaal heel gezellig waardoor je je direct thuis voelt. Het duurde ook niet lang of de nerf-pijltjes vlogen me om de oren. De gezamenlijke lunches tijdens de pauze is een leuke manier om je mede-collega’s te leren kennen. Ook ben ik met mijn gezellige collega’s van het marketingteam sushi wezen eten!

7. Beveel je AlienTrick aan bij medestudenten?

Absoluut! Het is een heel leerzaam en professioneel bedrijf. Tijdens mijn afstuderen heb ik veel vrijheid, hulp en tijd gekregen om mijn opdracht te realiseren. Maar het is ook een heel gezellig bedrijf.

8. Omschrijf AlienTrick in 3 woorden of in een korte zin.

Een professionele, leerzame kolonie waar schietgrage Aliens buitenaardse gezelligheid creëren.

Word ook een Alien!

Ben je enthousiast geworden en zie jij het ook wel zitten om stage te lopen of af te studeren bij AlienTrick? Er is per stageperiode plek voor 2-4 stagiaires, onderverdeeld in zes profielen. Meer informatie? Check onze stagepagina.

Stagiair aan het woord: Max Beune


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com