Digital Host 2.0: dé oplossing voor beurzen en events

Digital Host 2.0: dé oplossing voor beurzen en events

11-04-2018

Misschien heb je er al eens van gehoord: een Digital Host. Een Digital Host is een persoon die (of een object dat) geprojecteerd wordt op een scherm en waarmee je interactie kunt hebben. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden tijdens een beurs of aan een receptie om bezoekers te ontvangen. Daarnaast is een Digital Host te gebruiken om bezoekers van een beurs op ludieke wijze naar je stand te triggeren. Al eerder lanceerden wij een eerste versie, maar inmiddels hebben wij ook de Digital Host 2.0 gerealiseerd!

Hoe werkt Digital Host

Je kunt interactie hebben met de Digital Host door in bepaalde, vooraf aangewezen, virtuele zones op de grond te gaan staan. De Host herkent dat jij er staat, kijkt je aan en reageert op de dingen die je doet. Ook kan de digitale persoon of het object je informatie geven over bijvoorbeeld een product die in de zone wordt getoond. Wij hebben dit al eerder in praktijk gebracht voor ROSEN en AFAS.

2.0: vloeiende bewegingen

Na een succesvolle eerste versie hebben wij inmiddels de Digital Host 2.0 gerealiseerd! De Digital Host 2.0 is ontwikkeld in een game engine. De belangrijkste verandering is dat de Host nu vloeiende bewegingen maakt wanneer hij in een andere positie moet gaan staan. Ook kan de vernieuwde versie meerdere scenario’s afspelen. Denk hierbij aan het spelen van games of meer informatieve zaken, maar ook het ontvangen van een klant bij een receptie. Met deze vernieuwde versie kunnen we gemakkelijk andere 3D-modellen inladen voor verschillende situaties, zoals onze eigen Alien, maar ook characters voor andere klanten. De Digital Host kunnen wij voor iedere klant specifiek uitbreiden.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op! We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld door middel van een demo.

Bekijk hieronder alvast een video van de Digital Host die wij voor ROSEN hebben ingezet:


Digital Host 2.0: dé oplossing voor beurzen en events
Ivo Keizers
Ivo Keizers
Project Manager


 
< Terug naar overzicht Actueel

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com