Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Ben jij al op de hoogte van het nut van conversie optimalisatie? Hiermee triggeren we jouw bezoekers om over te gaan tot een conversie. Met een zoekmachine optimalisatie traject zorgen wij ervoor dat je website wordt bezocht door relevante bezoekers. Meer websitebezoekers is natuurlijk een goede eerste stap. Maar als je verder kijkt dan dat, is een bezoeker die overgaat tot actie natuurlijk nóg interessanter. Met conversie optimalisatie kunnen wij dit voor jou realiseren.

Conversie verhogen

Er zijn altijd verbeteringen op je website mogelijk om je conversie te verhogen. Door kritisch naar je website te kijken kunnen wij ervoor zorgen dat meer bezoekers een conversie doen. Dit betekent dat zij bijvoorbeeld een product aanschaffen, een offerteaanvraag doen of het contactformulier invullen. Het is belangrijk om eerst duidelijk te hebben wat de conversie op jouw website is. Nadat we dit in kaart hebben gebracht kunnen we deze pagina’s beter laten converteren. Er zijn meerdere elementen die hierbij een rol spelen. De juiste tekst en call-to-action knoppen dragen hier zeker aan bij. Ook speelt de positionering van foto’s en content een rol.

Het doel van conversie optimalisatie

Het doel van conversie optimalisatie is het behalen van een hogere conversie op je website. Dit zal resulteren in meer leads, wat zorgt voor meer omzet. Met een conversiegerichte website haal je veel meer uit je website. Met opvallende call-to-action knoppen en triggerende teksten sporen we jouw bezoekers aan om actie te ondernemen. Zo wordt de kans groter dat zij op de knop van het contactformulier klikken of een product aanschaffen. Door constant te blijven monitoren en optimaliseren komen we erachter wat het beste voor jouw website en bezoekers werkt. Dit doen we door jouw website te analyseren met Google Analytics en andere tools.

Het constant verbeteren van jouw website is een doorlopend proces. Wij zullen voortdurend nieuwe inzichten krijgen die we gebruiken voor het optimaliseren van de conversie van jouw website. De gebruiksvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Dit helpt mee om de pagina’s van jouw website beter te laten converteren.

Interesse in conversie optimalisatie?

Wil jij nog meer uit je website halen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken met een frisse blik naar jouw website en laten je zien welke verbeteringen we direct kunnen uitvoeren.

Bekijk ons portfolio

 

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com