Copywriting

Copywriting

Content is king. Ken jij deze uitspraak al? Wij staan er in ieder geval helemaal achter. Content is één van de belangrijkste aspecten van je website. Relevante content op je website zorgt voor een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Je website wordt hierdoor beter vindbaar online en je zult meer relevante bezoekers op je website krijgen.

SEO copywriting

SEO copywriting is copywriting gericht op zoekmachine optimalisatie. Onze copywriter schrijft teksten op zo’n manier dat ze geschikt zijn voor de zoekmachines. Door rekening te houden met bepaalde waarden van Google, zorgen wij ervoor dat jouw webteksten hoog scoren in de zoekmachines. Heb je al teksten op je website staan? Dan kunnen wij deze voor je redigeren. Door middel van een zoekwoordanalyse onderzoeken we welke zoektermen relevant zijn voor jouw website en waar jouw doelgroep naar zoekt. Op basis van deze analyse herschrijven we vervolgens jouw teksten. Door rekening te houden met bepaalde zoektermen, zal je website beter worden gevonden door potentiële klanten.

Wat levert copywriting op?

  • Relevante content op je website
  • Je website wordt zoekmachine vriendelijker
  • Je behaalt een hoge positie in de zoekmachines
  • Relevante bezoekers op je website

Van content naar conversie

Wil je goed vindbaar zijn in de zoekmachines? Dan is het van essentieel belang om relevante content op je website te hebben. Het is niet alleen belangrijk om online goed vindbaar te zijn, ook zet je met content je bezoekers aan tot een actie. Wil je dat ze een product aanschaffen of een offerte aanvragen? Met content kun je je bezoekers naar deze pagina’s leiden en ervoor zorgen dat zij deze conversie doen. Het gehele proces van content creëren kunnen wij van je overnemen. Door ons goed te verdiepen in je vakgebied, kunnen we teksten schrijven die jouw bezoekers aanspreken.

Hoger in Google met copywriting

Onze copywriter kan worden ingezet voor zowel het schrijven van nieuwe teksten als het redigeren en optimaliseren van bestaande teksten. Wij maken inzichtelijk waar jouw doelgroep naar zoekt en wat de meest relevante zoekwoorden voor jouw website zijn. Je website wordt toegankelijker voor de zoekmachines en dit resulteert in een hoge positionering in Google.

Wil jij ook zoekmachine vriendelijke teksten voor je website en hoog in Google komen? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Bekijk ons portfolio

 

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com