E-mail marketing

E-mail marketing

Zoek je een manier om jouw doelgroep echt goed te bereiken? E-mail marketing is de perfecte manier om de juiste boodschap op het juiste moment aan jouw doelgroep over te brengen. Wanneer je e-mail marketing op een professionele manier in wil zetten, kun je het beste een expert inschakelen. Wij hebben de kennis in huis om meer rendement uit je e-mail marketing campagne te halen. Voor een B2B doelgroep is e-mail marketing de nummer 1 marketingtool!

Voordelen van e-mail marketing

E-mail marketing is een marketingtool die geschikt is voor allerlei doeleinden. Je kunt het gebruiken voor het versturen van een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief, maar het is ook zeer geschikt voor een eenmalige actie. Je hebt direct contact met je doelgroep en het is een ideale manier om aan te sturen op een conversie.

  • Versterk de relatie met je klanten
  • Krijg een hoge respons
  • Verhoog je verkopen
  • Krijg inzicht d.m.v. statistieken

E-mail marketing kun je op een zeer persoonlijke manier inzetten en daarmee versterk je de relatie met je klanten. Door je doelgroep op een persoonlijke manier te benaderen werk je echt aan je klantenbinding. Wanneer je e-mail marketing op een goede manier inzet, kun je een hoge respons genereren. Dit is natuurlijk wat je wil bereiken met een e-mail marketing campagne. De lezers zullen je website gaan bezoeken, contact met je opnemen of een product of dienst aanschaffen.

Resultaten meten met e-mail marketing

Door van tevoren het doel van de campagne goed voor ogen te hebben, kunnen we achteraf de resultaten goed meten. Alle resultaten kunnen we voor je meten en analyseren. Een belangrijk aspect is hoe vaak de mailing is geopend en, nog belangrijker, hoe vaak de lezer naar de website of de landingspagina heeft doorgeklikt. Door de verschillende resultaten goed te analyseren, kunnen we exact vaststellen of de e-mail doeltreffend is geweest. We weten zo precies wat we eventueel moeten aanpassen voor de volgende campagne om deze nog succesvoller te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld de content aanpassen of knoppen zichtbaarder maken.

E-mail marketing: van strategieontwikkeling tot het meten en verbeteren van de resultaten

Voor het gehele traject van e-mail marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen een ijzersterke strategie, ontwerpen de campagne, schrijven de content én meten de resultaten. We verbeteren de volgende campagnes door bij te sturen naar aanleiding van eerdere bevindingen. We onderzoeken het beste moment om de e-mail te versturen en vervolgens ontwikkelen we een strategie en bepalen we samen met jou het doel van de e-mail marketing campagne. We laten het ontwerp van de e-mail goed aansluiten op jouw organisatie, we bedenken een triggerende titel en met een conversiegerichte content sporen we de lezer aan om verder te klikken.

Haal rendement uit je e-mail marketing campagne

Neem direct contact met ons op voor het opzetten van een e-mail marketing campagne.

Bekijk ons portfolio

 

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com