Online marketing

Online marketing

Hoe haal je alles uit je website en genereer je zoveel mogelijk relevante bezoekers? Met online marketing! Hoog in Google, een grote naamsbekendheid, een groot bereik, een community van ambassadeurs en bezoekers die leiden tot leads. Dit zijn een aantal resultaten die je met online marketing kunt behalen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Online marketing is een ontzettend breed begrip en het biedt vele mogelijkheden. Wij hebben onze belangrijkste online marketing diensten voor je op een rijtje gezet:

Zoekmachine optimalisatie

Heb je een website, maar wordt deze niet gevonden door potentiële klanten? Dan is het verstandig om zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, in te zetten. Met zoekmachine optimalisatie wordt jouw website vriendelijker voor de zoekmachines, zodat je beter vindbaar wordt door relevante bezoekers. Het doel van jouw website is natuurlijk dat je bezoekers krijgt die op zoek zijn naar het product of de dienst die jij levert. Door je website op zo’n manier in te richten dat Google je website waardeert, zal je een hoge positie behalen in de zoekresultaten. Je wordt goed zichtbaar voor potentiële klanten en je krijgt meer bezoekers op je website. Dit wil toch iedereen? Wij kunnen je daarbij helpen! Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

SEO is tegenwoordig een standaard dienst waar je niet meer zonder kunt. Wij nemen dit traject dan ook bij voorkeur altijd mee. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren

Naast zoekmachine optimalisatie, kun je zoekmachine adverteren ook inzetten om meer bezoekers op je website te genereren. Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd. Zoals de naam al zegt maak je hierbij gebruik van advertenties. Door een advertentiecampagne op te zetten waarbij je je op een specifiek zoekwoord richt, trek je de juiste doelgroep aan. Je website komt bovenaan in Google in de gesponsorde resultaten te staan en dat levert meer gerichte bezoekers op. Wij zetten graag een SEA campagne voor jou op om meer gerichte bezoekers naar jouw website te leiden. Lees meer over zoekmachine adverteren.

Social media marketing

Maak jij goed gebruik van je social media kanalen? Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. kunnen veel opleveren! Het is de kunst om een goede social media strategie op te zetten en te weten wat je wil uitstralen naar je (potentiële) klanten. Wanneer je dit goed in kaart hebt gebracht, kun je gaan beginnen met het actief posten en delen van berichten. Het delen van berichten op social media levert je ten eerste veel naamsbekendheid op, maar daarnaast is het ook gunstig voor je online vindbaarheid. De zoekmachines waarderen het als je actief bent op verschillende social media kanalen. Dit resulteert namelijk in een hoge positie in Google. Weet je niet waar je moet beginnen, welke kanalen een must zijn en wat voor berichten je kunt posten? Wij geven je graag een persoonlijk advies. We maken de kanalen voor je aan, richten ze in én creëren een social media strategie die perfect aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen aan jouw doelgroep. Lees meer over social media marketing.

Copywriting

Goede content op je website is van essentieel belang voor wanneer je goed vindbaar wilt zijn in de zoekmachines. Naast dat tekst op je website belangrijk is om hoog in Google te komen, spoor je met content je bezoekers ook aan tot een actie. Wij kunnen het gehele proces van content creëren van je overnemen. Samen met jou verdiepen we ons in jouw vakgebied en schrijven teksten die jouw bezoeker echt aanspreken. Schrijf je liever zelf je eigen teksten? Dat is ook zeker mogelijk. Onze copywriter kan je teksten redigeren en optimaal maken voor de zoekmachines, zodat deze goed scoren in Google. Lees meer over copywriting.

Conversie optimalisatie

Veel bezoekers op je website hebben is natuurlijk erg prettig, maar hoe zorg je ervoor dat deze bezoekers echt overgaan tot een actie? Het antwoord is conversie optimalisatie. Wat is de conversie op jouw website? Wil je dat bezoekers een product kopen, een offerte aanvragen of het contactformulier invullen? Wanneer duidelijk is wat jouw belangrijkste conversiedoelen zijn, kunnen we ons hierop richten. Door jouw website te analyseren met Google Analytics en andere tools, onderzoeken we wat het beste voor jouw website werkt en waarmee we de bezoeker kunnen triggeren om over te gaan tot een conversie. Dit resulteert in bezoekers die overgaan tot een actie, wat voor jou meer leads oplevert. Lees meer over conversie optimalisatie.

E-mail marketing

Ben je op zoek naar een manier om jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken? Kies dan voor e-mail marketing! Versterk de relatie met je klanten en benader je doelgroep op een persoonlijke manier. Om een hoge respons te genereren is het van groot belang om e-mail marketing op een professionele manier in te zetten. Wij kunnen het gehele traject van e-mail marketing voor je verzorgen: van het ontwerp en de content tot de strategie en het meten van de resultaten. Neem contact met ons op en haal rendement uit je campagne! Lees meer over e-mailmarketing.

Bekijk ons portfolio

 

 

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com