Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd: Search Engine Advertising. Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat je jouw doelgroep kan bereiken op een gerichte manier. De bezoekers die je hierdoor op jouw website krijgt, zijn potentiële klanten die echt op zoek zijn naar jouw product of dienst.

SEA campagne

Met zoekmachine adverteren zetten we een advertentiecampagne voor je op. Hiermee richten we ons op specifieke zoekwoorden om de juiste doelgroep aan te trekken. Door de Google AdWords campagne precies af te stemmen op je doelgroep, weet je de juiste mensen te bereiken. Je website wordt zichtbaar in de gesponsorde resultaten van Google en dit levert meer gerichte bezoekers op!

Hoe werkt zoekmachine adverteren

We beginnen met een zoekwoordanalyse om te onderzoeken welke zoektermen jouw doelgroep vaak gebruikt. Op basis van deze zoektermen gaan we de SEA campagne inrichten en schrijven we de advertentieteksten. Zoekt een potentiële klant op één van deze zoekwoorden? Dan wordt jouw advertentie zichtbaar. Voor het vertonen van de advertentie betaal je niets. Alleen als er op je advertentie wordt geklikt, betaal je voor de prijs die van tevoren bekend is in de campagne. Je kunt tevens een dagbudget instellen, zodat je nooit meer betaalt dan dat je hebt ingesteld.

Google AdWords mogelijkheden

Met Google Analytics kunnen we alle statistieken van de Google AdWords campagne meten en monitoren. Dit doen we aan de hand van onder andere het aantal bezoekers en de kosten per lead. Door de SEA campagne regelmatig te monitoren en te optimaliseren, kunnen we het beste uit de campagne halen. Dit resulteert in een maximaal resultaat!

Optimaal resultaat met zoekmachine adverteren

Wil je het maximale uit je SEA campagne halen? Wij zetten graag een SEA campagne voor je op om meer gerichte bezoekers naar jouw website te leiden.

  • Word inzichtbaar in gesponsorde resultaten van Google
  • Genereer gerichte bezoekers naar je website
  • Behaal een optimaal rendement door monitoring en optimalisatie

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en profiteer van de bovengenoemde voordelen.

Bekijk ons portfolio

 

 

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com