Ons pand

Transparantie staat letterlijk centraal, van persoon tot pand. Openheid, eerlijkheid en persoonlijkheid zit in ons DNA. Ons pand vormt een deel van dit DNA, waardoor deze kenmerken op AREA 51 overal voelbaar zijn. Alle etages zijn open, hokjes en wanden kennen wij niet, openheid en ruimte voedt onze creativiteit. Wij zijn transparant, dat geldt voor onze persoonlijkheid, onze manier van werken en zelfs voor onze vergaderruimtes.

Onze open werkomgeving, centraal in het pand gelegen, stelt ons in staat om met flexibele teams te werken. Informeel te werken, waardoor elke specialist binnen ons pand zijn expertise toevoegt. Dit leidt niet alleen tot een inspirerende en plezierige werksfeer, maar tevens tot het beste resultaat.

Je thuis voelen en jezelf kunnen zijn, dat is wat wij belangrijk vinden zodra je de eerste stap bij ons over de drempel zet. De meeste tijd besteedt men op het werk, dan moet je het ook leuk maken vinden wij. Onze huiskamer op de bovenste verdieping draagt hier in haar volledigheid aan bij, informeel inspireren is hiervan onze doelstelling. Ons thuis voelen doen we niet enkel in de huiskamer, maar tevens op ons dakterras. De plek waar wij rijkelijk genieten van zonnestralen, een strikt informele barbecue houden of ons tijdens een vergadering laten inspireren door de geur van vers gemaaid gras.

Ons open karakter geeft ons de ruimte tot inspiratie.

Ons pand staat op een mysterieus stukje grond, grond waar veel overgesproken en gespeculeerd is, grond waar zelfs de Amerikaanse overheid mysterieus over doet. Wij zijn gelokaliseerd op de Oosterveldsingel 51, beter bekend als AREA 51. Een plek die door ufo-aanhangers vaak benoemd is als locatie, waar buitenaardse intelligente wezens verborgen zouden worden gehouden. Regelmatig zou men hier vliegende ronde voorwerpen, sterk lijkend op een UFO, gezien hebben. Wij blijven dit echter ontkennen.

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com