Duhra Tools levert verspanend gereedschap, opspangereedschap, meetgereedschap en gereedschapbeheersystemen aan matrijzenmakers, machinefabrikanten en technische laboratoria. Duhra Tools voorziet haar klanten van vakkennis en betrokkenheid.

Meer over Duhra Tools

Duhra Tools | Website

Duhra Tools levert verspanend gereedschap, opspangereedschap, meetgereedschap en gereedschapbeheersystemen aan matrijzenmakers, machinefabrieken en technische laboratoria. Ze leveren niet alleen kwaliteitsgereedschappen, maar voorzien hun klanten ook van vakkennis. De huidige website was toe aan vernieuwing, maar Duhra Tools wilde wel de oude, vertrouwde leverancier voor haar bestaande klanten blijven. Aan ons de uitdaging om dit te realiseren.

Herkenning creëren


We ontwikkelden een geheel nieuwe website waarin de bestaande kleuren gebruikt zijn. Zo konden we bij de huidige klanten van Duhra Tools zorgen voor herkenning. Om de klant te laten zien wat we hadden gebouwd en om ze te informeren over hoe er content op de website geplaatst moest worden, gaven wij ze een cursus. De website is leeg opgeleverd en vervolgens door de klant zelf gevuld.Professionele uitstraling


Het doel van de website was de klant een snellere service bieden, te zorgen voor meer leads en conversie, het imago en de naamsbekendheid vergroten en te zorgen voor een gebruiksvriendelijke website (het snel kunnen vinden van de juiste informatie (producten) door elke doelgroep). Met de website wilde Duhra Tools een professionele indruk geven, kennis en ervaring uitstralen, meer manieren aanbieden om contact op te nemen, de verschillende doelgroepen goed informeren en naar de juiste plek leiden en meer aanmeldingen genereren voor de nieuwsbrief.Servicegerichte website


De nieuwe website van Duhra Tools is servicegericht, zorgt ervoor dat er gemakkelijk en snel besteld kan worden, geeft de mogelijkheid om het brede assortiment goed uit te lichten en straalt betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis en ervaring uit. De klant is erg tevreden over het resultaat, net als wij. Daarnaast hebben we inmiddels de opdracht gekregen om ook een webshop voor Duhra Tools te realiseren! Een gaaf project waar we erg naar uitkijken. Snel meer…!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Rune de Groot
  Rune de Groot Software Developer
 • Karst van der Leij-Nijdam
  Karst van der Leij-Nijdam Front-end Developer
 • Marlou Scholten
  Marlou Scholten Front-end Developer
 • Guido Adam
  Guido Adam Project Manager
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
Geïnteresseerd geraakt door deze Duhra Tools case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com