Food Technology Noord-Oost Nederland ontwikkelt en produceert machines voor de wereldwijde voedingsindustrie.

Meer over FTNON

FTNON | Vooruitstrevende website

FTNON ontwikkelt en produceert een rijke variëteit aan machines voor de wereldwijde voedingsindustrie. Hoewel FTNON een zeer innovatief bedrijf is, kwam dit niet tot uiting in hun website. De hoogste tijd dus om de website het juiste uit te laten stralen.

Strategisch voortraject


We bedachten een geheel nieuwe strategie. Dit deden we met behulp van customer journey mapping. In vier strategische sessies hebben we samen met FTNON geanalyseerd wie de website bezoekt, wat de motieven hiervoor zijn en wat de customer journey moet zijn voor de bezoeker. Een persoon die binnenkomt op de homepagina moest duidelijk zien dat FTNON voor partnerschap staat, één van de nieuwe kernwaarden van FTNON. Dit moet de trigger zijn voor een bezoeker om meegenomen te worden in het verhaal van FTNON. We hebben de belangrijkste oplossingen van FTNON daarom een grote rol laten spelen.

Oplossingen centraal


De website richt zich inmiddels niet meer op de producten, zoals op de oude website gedaan werd, maar op de oplossingen die FTNON biedt. FTNON staat ook voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Een heldere belofte die we ook een prominente plek hebben gegeven op de website: “This year we saved 45 million liters of water. That’s 10% of Europe’s total savings”.De nieuwe website is vooruitstrevend en past als een jas bij FTNON, een frontrunner en partner in de voedingsindustrie. Wil jij ook een frisse blik op jouw online positionering? Neem contact met ons op!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Guido Adam
  Guido Adam Project Manager
 • Sander Klaassen
  Sander Klaassen Front-end Developer
 • Sara van den Oever
  Sara van den Oever Designer
 • Pim van der Werff
  Pim van der Werff Project Manager
 • Ivo Keizers
  Ivo Keizers Project Manager
 • Karst van der Leij-Nijdam
  Karst van der Leij-Nijdam Front-end Developer
Geïnteresseerd geraakt door deze FTNON case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com