Pure Energie is het energiemerk van Raedthuys dat groene stroom levert die wordt opgewekt via eigen zon- en windprojecten. Windmolens die Raedthuys al ruim 20 jaar ontwikkelt en beheert. Pure Energie is reeds meerdere malen verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland (o.a. door Consumentenbond). Pure Energie van Raedthuys gaat samen met haar klanten voor een duurzame toekomst. 

www.pure-energie.nl

Meer over Raedthuys

Nieuwe website Pure Energie

Een nieuwe website die beter aansluit bij de doelgroep en merkbeleving van Pure Energie.
Dat was het doel wat we meekregen bij deze opdracht en dat hebben we met succes gedaan!

Nadat we de website van Pure Energie technisch al een keer mochten realiseren, kregen we nu de kans om de website volledig te realiseren. Die klus zijn wij met de volle 100% aan gegaan.

Samen met Pure Energie hebben we tijdens de analysefase goed gekeken naar de verbetermogelijkheden die duidelijk waren in de oude website, ook hebben we gekeken naar de doelgroep en merkbeleving die bij Pure Energie hoort.
Belangrijke elementen waren; geen geitenwollensokken bedrijf, frisse uitstraling en een bedrijf dat achter haar doel staat.

Daarom hebben we in de ontwerpen gekozen voor een simpele gelaagde opzet met een frisse uitstraling. We vonden het daarin belangrijk om de windmolen van Pure Energie naar voren te laten komen, want Pure Energie heeft haar eigen windmolens in beheer. Daarom hebben we besloten een fotoshoot naast de windmolens te houden. Met de doelgroep ernaast gepositioneerd, gebruikmakend van de stroom die de windmolen produceert.

Met een strakke deadline in ons achterhoofd, die nodig was, omdat er nieuwe regelementen door de overheid waren vastgesteld, zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de website. Het resultaat is een website waar we trots op zijn, waar we 100% achter staan en binnen de deadline gehaald hebben!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Peter van den Dungen
  Peter van den Dungen Software Developer
 • Jeroen van Tongeren
  Jeroen van Tongeren Software Developer
 • Randy de Graaf
  Randy de Graaf Front-end Developer
 • Ivo Keizers
  Ivo Keizers Project Manager
 • Michel Piet
  Michel Piet Designer
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
 • Marlou Scholten
  Marlou Scholten Front-end Developer
 • Paul van Raalte
  Paul van Raalte Project Manager
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
Geïnteresseerd geraakt door deze Raedthuys case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com