Orgadata AG is een internationaal softwarebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Ze hebben een leidende positie op technologisch gebied. Hun doel is om altijd een duurzame samenwerking met klanten en partners te bewerkstelligen. Zowel kleine als middelgrote bedrijven vertrouwen op Orgadata AG. 


http://www.orgadata.com/

Meer over Orgadata

OrgaData - Customer Focus

OrgaData kwam bij ons nadat ze in Duitsland nummer 1 waren geworden voor de 2016/17 European Business Awards. Ze vroegen ons of wij 2 versies van 1 film konden maken. 1 versie die gebruikt kon worden voor de European Business Awards (EBA), en 1 versie om later als bedrijfsfilm te gebruiken.

De versie voor de EBA was om te laten zien dat ze genomineerd waren voor de award en om mensen op te roepen voor OrgaData te stemmen. De video die we hieronder laten zien is versie 2, de bedrijfsfilm voor OrgaData en hun voornaamste software-oplossing: LogiKal.

Voor deze film hebben we een combinatie van gefilmd beeld en 2d-motion graphics gebruikt. De gefilmde beelden vormen de lijdraad, onder andere doordat de hoofdpersoon in de camera praat en zijn stem doorloopt onder de geanimeerde stukken. De 2d-animatie wordt gebruikt om de processen, die vrij complex zijn, op een mooie en makkelijke manier uit te leggen. Natuurlijk hopen we dat dit iedereen ervan overtuigd heeft voor OrgaData te stemmen tijdens de European Business Awards.


Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
 • Coen La Poutre
  Coen La Poutre Designer
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
 • Dennis Teusink
  Dennis Teusink Designer
Geïnteresseerd geraakt door deze Orgadata case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com