Vihamij is de technische groothandel voor bouw, installatie en onderhoud. Met haar brede assortiment zijn ze gelegen over heel Nederland.

www.vihamij.nl

Meer over Vihamij

Redesign van de webshop voor Vihamij

Vihamij levert via haar webshop een zeer breed assortiment aan bouwmaterialen voor afbouw, installatie en onderhoud. Met ruim 40 afhaalpunten en de mogelijkheid om materialen thuis te laten bezorgen kan Vihamij door heel Nederland leveren. De webshop van Vihamij was sterk verouderd en daarom toe aan een redesign. Met die vraag vanuit de klant gingen we aan de slag. De webshop werd omgetoverd tot een webshop van nú en is dus in een compleet nieuw jasje gestoken.

Zoekfunctie centraal


Binnen de nieuwe webshop stelden we de zoekfunctie centraal. Dit omdat Vihamij zo’n uitgebreid assortiment aanbiedt, dat men op deze manier gemakkelijk het gewenste product vindt. Ook vind je in de webshop direct bovenaan een overzicht van afhaalpunten, zodat het voor de gebruiker direct duidelijk is of de producten bij een vestiging in de buurt kunnen worden opgehaald of dat de gebruiker moet kiezen voor bezorging op locatie.Cross selling


Een fijne nieuwe feature in de webshop, is dat er nu cross selling plaatsvindt. Wanneer een gebruiker inlogt, krijgt diegene cross selling producten te zien. Als je iets hebt gekocht raadt de webshop dus automatisch nog meer producten aan die aansluiten bij het door jou gekochte product. Daarnaast is nu ook beter te zien wat de acties en aanbiedingen zijn doordat dit in het blauw in de hoek van het product wordt aangegeven.Informatievolgorde


De volgorde waarop de webshop informatie laat zien is compleet aangepast ten opzichte van de ‘oude’ webshop. Op deze manier krijgt de gebruiker direct de informatie die nodig is en is het, door gebruik te maken van iconen voor de categorieën, meteen duidelijk wat de webshop precies te bieden heeft.Kortom: de webshopgebruikers kunnen nu nog makkelijker vinden wat zij zoeken en de webshop kan weer een ruime tijd mee! Daarmee hebben we volledig aan de vraag van de klant voldaan. Benieuwd naar de vernieuwde webshop? Kijk op webshop.vihamij.nl. Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Karst van der Leij-Nijdam
  Karst van der Leij-Nijdam Front-end Developer
 • Daniël Amelink
  Daniël Amelink Software Developer
 • Tony van Schaik
  Tony van Schaik Front-end Developer
 • Eric Heijink
  Eric Heijink Project Manager
Geïnteresseerd geraakt door deze Vihamij case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com