De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers maar liefst zeven verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. Meer over Twentsche Foodhal

Twentsche Foodhal

Bij een prachtige, nieuwe foodbelevenis hoort ook de juiste online marketing en een mooie website. En daarvoor klopte de initiatiefnemers van de Twentsche Foodhal, Erik Wooldrik en Jarno Bruggeman, bij ons aan!

De nieuwe foodbelevenis
De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio. Dé plek waar je lekker kunt eten en drinken, zonder poeha. Enthousiaste ondernemers hebben hier maar liefst tien verschillende keukens ingericht op een oppervlak van 1000 m2. Je hoeft niet bang te zijn voor een eentonig aanbod, want dit wordt steeds veranderd. Zo is elk bezoek verrassend. We moeten nog even geduld hebben voor Twentsche Foodhal haar deuren opent: in november 2017 is het zover.

Strategisch meedenken
Samen met de Twentsche Foodhal zijn we gaan brainstormen. We hebben strategisch meegedacht, waardoor de doelen van de website helder werden. Na het opstellen van een marketingkalender kwamen we tot de conclusie dat er eerst een tijdelijke website moest komen, zodat de zoektocht naar tien keukens en verschillende toeleveranciers gestart kon worden.

Stoere uitstraling
De tijdelijke website hebben we in verloop van tijd verder uitgebouwd. We werkten een wireframe en een functioneel ontwerp uit en deden aanpassingen aan de website om er een stoerdere uitstraling aan te geven, zodat het nog beter zou kloppen bij het DNA van de Twentsche Foodhal.

Eventagenda
Op de website hebben keukens inmiddels plek voor hun eigen menu en een eigen praatje. Er is ook ruimte en plek voor leveranciers en keukens om zich aan te melden. De website is in WordPress gebouwd, waarin we ook een eventagenda hebben ontwikkeld. Wanneer de Twentsche Foodhal eenmaal open is, kunnen hier toekomstige evenementen aangekondigd worden. De website is zowel in het Nederlands als in het Duits beschikbaar. De doelgroep van de Twentsche Foodhal bestaat namelijk voor een groot deel uit Duitssprekende mensen.

Proef Eet Enschede
Op 1, 2 en 3 september 2017 stond de Twentsche Foodhal op de ProefEet in Enschede. De website ging daarom vlak voor deze datum live! We maakten speciaal hiervoor een formulier, die tijdens de ProefEet op een tablet ingevuld kon worden. Na het invullen van je gegevens maakte je kans op een mooie prijs! Ook ontwierpen en ontwikkelden wij een nieuwsbrief template in CakeMail. Je kunt je hiervoor via de website aanmelden.


En nu?
Aftellen tot het november is en de Twentsche Foodhal opengaat in de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat 45 in Enschede! Ondertussen blijven wij meedenken. We kunnen vast vertellen dat er al heel wat leuke plannen en ideeën klaarliggen. Wordt vervolgd! 

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Eric Heijink
  Eric Heijink Project Manager
 • Sara van den Oever
  Sara van den Oever Designer
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
 • Tony van Schaik
  Tony van Schaik Front-end Developer
 • Maryke Mondria
  Maryke Mondria Project Manager
Geïnteresseerd geraakt door deze Twentsche Foodhal case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com