Vyber Cycling | The next generation e-bikes

Met de meest luxe componenten en de nieuwste smart features creëert Vyber Cycling een unieke ‘connected’ fiets. Vyber Cycling plaatst prestaties en beleving in een heel nieuw perspectief, waardoor fietsen een stuk leuker wordt! 

Van deurhanger tot app
Van een deurhanger tot een app: voor deze klant verzorgden we het hele pakket. We ontwikkelden een sales magazine, een offertemap en een 3-luik folder. Ook mochten we ons buigen over het design van de fiets en de bestickering ervan.

Fiets bedienen via app
Met de door ons ontwikkelde app kan de fiets bediend worden. Zo kan de app op afstand inspelen op diefstal met de anti-diefstal feature. Wanneer iemand aan de Vyber Connected Bike zit, krijgt de eigenaar hier direct een melding van.

Unieke features
Met de feature ‘Batterijcapaciteit’ kan de app zien hoe vol de batterij van je fiets is. Makkelijk je fiets terugvinden? Door middel van gps navigeert de app je direct naar jouw fiets. Ook houdt de app alle ritten overzichtelijk bij. Fiets gestolen? Dan kun je met de functie ‘kill-modus’ de fiets op afstand uitschakelen. De motor wordt dan door de geavanceerde software uitgeschakeld.

Wil jij ook een unieke app?
Meer weten over alle uitingen die wij voor Vyber hebben ontwikkeld of wil je weten wat voor jouw bedrijf de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op. We fietsen er graag samen met jou doorheen.

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

  • Pim van der Werff
    Pim van der Werff Project Manager
  • Alien
    Alien Extraterrestrial Creativity
  • Michel Piet
    Michel Piet Designer
Geïnteresseerd geraakt door deze Vyber Cycling case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com