Xsens is de toonaangevende innovator in 3D motion technologie en producten. Ze hebben vestigingen in Enschede, Nederland en Los Angeles. Xsens is maker en leverancier van innovatieve bewegingsmeetsystemen op basis van miniatuursensoren. De producten worden wereldwijd gebruikt voor het maken van 3D animaties in films en computerspellen, analyseren van beweging in gezondheidszorg en sportwetenschap, en stabilisatie van robots, voertuigen en camerasystemen.

www.xsens.com

Meer over Xsens

Xsens Indieprogramma

Het Indieprogramma van Xsens is ontworpen om talentvolle en jonge bedrijven binnen, voornamelijk, de game- en filmindustrie te ondersteunen bij de ontwikkeling van projecten die gerealiseerd worden met de nieuwste bewegingsmeetsystemen en sensoren die Xsens te bieden heeft. 

Deze game- en filmontwikkelaars kunnen mede dankzij dit concept mee concurreren zonder daarbij kwalitatief gezien onder te doen. Ook kunnen zij dankzij dit concept de flexibiliteit van de productie verbeteren.

De pagina is qua logica opgebouwd in PHP. In combinatie met JavaScript en AngularJS is het een krachtige 'one single webpage' geworden! De keuze hiervoor was snel gemaakt: een makkelijk te onderhouden pagina, waarbij nieuwe features simpel toegevoegd kunnen worden.

De webapplicatie lijkt op het eerste gezicht een simpele pagina met stappen die doorlopen moeten worden om uiteindelijk aangemeld te worden en mee te doen met het programma. Niets is minder waar. Achter de schermen vinden er allerlei processen plaats om de aanmelding van de gebruiker te controleren, te verwerken én te waarborgen.

Een voorbeeld hiervan is dat de aanmelding automatisch wordt omgezet in een pdf-bestand (offerte), die op basis van een HTML-bestand één op één wordt opgebouwd. Een ander voorbeeld is de koppeling met het CRM-systeem van Xsens, waar de aanmeldingen via een koppeling binnenkomen. 

Meer weten?
Wil je meer weten over de gebruikte techniek of andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Dimitri door te mailen naar Dimitri@AlienTrick.com!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Arne van Tintelen
  Arne van Tintelen Managing Director
 • Randy de Graaf
  Randy de Graaf Front-end Developer
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Dimitri van der Burgt
  Dimitri van der Burgt Project Manager
 • Martijn Houtman
  Martijn Houtman Designer
 • Peter van den Dungen
  Peter van den Dungen Software Developer
Geïnteresseerd geraakt door deze Xsens case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com