Werkwijze

AlienTrick bestaat voor merken met de ambitie om met één been in de toekomst te staan. Wij zijn een trouwe partner, of we nu steeds meer bewustwording creëren voor bestaande producten, het bouwen van een baanbrekend nieuw platform of beiden doen. Sinds 1999 hebben wij innovatieve, succesvolle projecten ontwikkeld, door onze focus te leggen op kennis, ervaring en samenwerking.

We zijn gestructureerd om nauw samen te werken met onze klanten. In tegenstelling tot traditionele bureaus, kennen wij geen hiërarchieën. Wij kennen zelfs geen creatieve afdeling. Wij werken vanuit divisies, waarin de focus ligt op onze kennisgebieden. Elke collega draagt bij, iedereen heeft ideeën en iedereen heeft een stem.

Door te werken met flexibele teams in een open werkomgeving, voegt elke specialist zijn kennis toe aan een project, wat leidt tot het beste resultaat voor jou. Wanneer je werkt met AlienTrick, werk je met al onze kennis. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Deze flexibele teams kennen altijd één aanspreekpunt, waardoor de communicatiestroom en verantwoordelijkheid altijd duidelijk is.

Wanneer sterke merken regels willen doorbreken, komen ze bij ons.

  • Briefing
  • Analyse / Concepting
  • Uitvoering
  • Testfase
  • Oplevering

Briefing

Samen in gesprek om te luisteren naar jouw eisen en wensen. Deze verwerken wij tezamen met onze eventuele adviezen in een debriefing. Als wij samen op één lijn liggen, dan is het startschot van jouw project gegeven.

Concept/analyse

Met een gecontroleerde debriefing gaan wij aan de slag en op zoek naar de beste oplossing. Het concept en de analyse worden getoetst en samen met het functioneel- en/of visueel ontwerp aan jou gepresenteerd.

Realisatie

Met de realisatie wordt gestart na officiële goedkeuring van de gepresenteerde oplossing. Dit is het beeld wat jij voor ogen had of misschien wel meer. We gaan door tot jij tevreden bent!

Oplevering

Het werkbaar afgesproken project is klaar en wordt aan jou opgeleverd. Wij blijven te allen tijde betrokken bij jou. Het proactief meedenken is een doel vanuit onszelf.

Evaluatie

Hebben wij aan de verwachting voldaan? Is de kwaliteit behaald dat wij voor ogen hadden? Hebben we de juiste technieken gebruikt? Is het project efficiënt verlopen? Dat is wat wij hier evalueren, zowel met de klant als met ons team. Wij zoeken constant de uitdaging op, zodat wij de volgende keer nog sterker kunnen zijn.

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com