Arne van Tintelen

Arne van Tintelen

Managing Director

Arne is Managing Director van AlienTrick. Hij is mede-oprichter van AlienTrick en heeft een rol als Project Manager met focus op Software & Apps en Web.

In zijn studententijd is Arne begonnen als ondernemer, studerend aan de opleiding Werktuigbouwkunde aan Saxion. Wat in het begin nog een kleine klantenkring was, begon al snel te groeien. Met zijn voormalige buurman Raymond zijn ze samen verder gegaan in het ondernemerschap: AlienTrick ontstond.

Arne heeft vroeger fanatiek gehockeyd. Wel vijf à zes keer in de week stond hij op het hockeyveld. Hij speelde zelf, maar was ook scheidsrechter en daarnaast gaf hij trainingen aan de jeugd. Arne heeft een voorkeur voor techniek en constructie, hij is een echte gadget freak. In het weekend gaat hij graag mountainbiken; geen weer weerhoudt hem hiervan. Ook kookt Arne graag, elke keer weer andere ingrediënten in huis halen om heerlijke, nieuwe gerechten uit te proberen. Zijn gevoel van techniek en constructie is zeker terug te vinden in ons pand, samen met Raymond zijn hun ideeën terug te vinden in elk detail.


Projecten waar Arne aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com