Daphne Ardesch

Daphne Ardesch

Project Manager

Daphne is Project Manager van de divisies Marketing Communication en Design. Ze is lid van het MarketingCommunicatie team van AlienTrick en is onder andere verantwoordelijk voor de socialmedia-uitingen.

Daphne heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Nadat ze in 2014 bij ons is begonnen als afstudeerder en uiteindelijk succesvol is afgestudeerd, is ze bij ons gebleven als Project Manager. Door haar inzet en enthousiasme is ze sinds 2014 dan ook merkbaar een versterking van ons AlienTrick team. 

In haar vrije tijd wordt Daphne graag omringd door haar vriendinnen. Een middagje shoppen, terrasje pakken en films of series kijken. Dat doet ze graag. Daarnaast is ze zeker drie keer per week te vinden op de hockeyvelden van HC Twente in Hengelo. Zelf is Daphne de aanvoerder in een vriendinnenteam, waar de gezelligheid natuurlijk een belangrijke rol speelt. Daphne houdt van reizen. Stedentrips vindt ze erg leuk, maar ze zou graag nog een keer naar verre landen zoals Australië en Indonesië toe willen. Parachute springen is een wens van haar voor de toekomst.

Ze heeft al vele klanten op haar naam staan, zoals: High Tech Systems Park, Vossebeld Vaatwastechniek en LG


Projecten waar Daphne aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com