Karst van der Leij-Nijdam

Karst van der Leij-Nijdam

Front-end Developer

Karst is Front-end Developer binnen AlienTrick. Sinds januari 2016 is Karst onderdeel van ons team. Enkele dag komt hij op de fiets vanuit Losser naar ons mooie pand in Hengelo.

Hij is afgestudeerd aan het Saxion in Enschede aan de opleiding Kunst en Techniek. Sindsdien is hij al enkele jaren werkzaam als Front-end Developer. Wij zijn dan ook erg blij dat we hem hebben mogen toevoegen aan ons team.

Naast gamen, films en series kijken zoals veel Aliens doen, is lego in 3D modelleren ook een hobby van Karst. Hierin kan hij al zijn creativiteit kwijt. Hiernaast houdt hij ervan om gezellig met familie en vrienden bord- en kaartspelletjes te spelen. Officieel doet hij niet aan een sport, maar hij fietst er elke dag heel wat kilometers af. Als je in Losser woont en in Hengelo op Area ’51 werkt ben je daar wel even zoet mee. Karst houdt van verschillende soorten muziek, zoals Classic Rock, Hard Rock en Heavy Metal. Als er een goede gitaar in zit is hij al blij. Zijn ultieme droom is om naar Nieuw-Zeeland te gaan en hij hoopt deze droom dan ook samen te kunnen verwezenlijken met zijn vrouw.


Projecten waar Karst aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com