Marieke Bosman

Marieke Bosman

Online Marketeer

Marieke is Online Marketeer binnen de divisie Marketing Communication. Ze maakt ook deel uit van het MarketingCommunicatie team van AlienTrick. Als Online Marketeer is zij verantwoordelijk voor de strategische uitwerking van online marketing, campagnes, SEO, SEA en social media.

Marieke heeft Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Saxion in Enschede. In 2014 is zij afgestudeerd op het gebied van online marketing. Vervolgens kwam ze in 2015 ons AlienTrick team versterken als Online Marketeer.

Marieke verzorgt in haar vrije tijd de grafische opmaak voor het Roombeek Magazine. Ze is een echte kookliefhebber. Ze houdt ervan om lekkere dingen te koken en kan haar collega’s hier dan ook zeker blij mee maken. Vooral Mariekes appeltaarten zijn geweldig. Naast koken maakt ze graag verre reizen. Japan, Australië en Nieuw-Zeeland heeft ze de laatste jaren al van haar bucketlist kunnen afstrepen. In Australië heeft ze er als onderdeel van het Solar Team Twente voor gezorgd dat ze daar op een derde plaats zijn geëindigd!


Projecten waar Marieke aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com