Maryke Mondria

Maryke Mondria

Project Manager

Maryke is Project Manager van de divisies; Design & Motion, Marketing en Web. Ook is ze lid van het marketingteam binnen AlienTrick, waarin zij de leiding neemt.

Ze is in 2004 bij ons gekomen toen ze een magazine aan het maken was voor school. In 2005 studeerde ze bij ons af en haalde haar diploma Kunst & Techniek aan Saxion in Enschede. Daarna is ze gebleven als grafisch vormgever en geleidelijk aan werd ze Project Manager. Haar grafische en technische achtergrond helpen haar nog dagelijks bij het uitvoeren van haar functie. 

Maryke woont samen met Bram en is moeder van 2 jongens: Ravi en Bodhi. Ze is in haar vrije tijd graag creatief bezig met stof en wol. Ook is ze een fanatiek blogger. Ze blogt onder andere voor Vettt, platform voor Twentse ouders en heeft een eigen blog op MamaZijn. Maryke houdt van kleurtjes, dit is dan ook terug te zien op haar nagels, waarop ze elke week een ander kleurtje heeft. Creatief, overzichtelijk, gestructureerd en kleurrijk zijn woorden die bij Maryke passen. Daarnaast staat ze al jaren haar mannetje binnen het 'mannen' bedrijf.

Zij heeft al vele klanten op haar naam staan, zoals: LG Electronics, Beauty by Roos en De Brink

Projecten waar Maryke aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com