Paul van Raalte

Paul van Raalte

Project Manager

Paul is Project Manager van de divisies Software & Apps en Web. Op basis van zijn werkervaring en zijn ontzettend enthousiaste karakter is Paul vanaf dag één een versterking geweest voor ons AlienTrick team.

Paul is sinds 2015 een onderdeel van ons team. Binnen de organisatie begeleidt hij verschillende projecten en daarnaast begeleidt hij de uitvoerende mannen binnen de divisies Software & Apps en Web.

Paul woont in Hengelo met zijn vriendin Merel. Samen hebben zij twee prachtige dochters, Sterre en Joyana. Met zijn vieren hebben zij een zwarte labrador: Cas. Paul is in zijn vrije tijd een fanatiek honkballer bij de Giants in Hengelo. Toen hij de allereerste keer via een vriend mee kon trainen bij een honkbalclub in Enschede, ging dit verrassend goed. De eerste bal was meteen een hit. De tweede bal, uiteraard een wat moeilijkere worp, was weer een voltreffer. Een week later schreef Paul zich in bij de Giants in Hengelo en daar is hij nooit meer weg gegaan. Naast honkbal speelt hij graag gitaar en af en toe een computergame. Ook is hij een echte gadget-, muziek en filmfreak. Om zijn passie voor honkbal met ons allemaal te delen organiseerde Paul in 2015 een honkbal clinic. Na een intensieve honkbaltraining hebben we onderling een wedstrijdje georganiseerd. Na de wedstrijd stond er een geweldige American Barbecue voor ons klaar.


Projecten waar Paul aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com