Peter van den Dungen

Peter van den Dungen

Software Developer

Peter is Software Developer binnen de divisie Software & Apps. Binnen deze divisie is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties, web plug-ins en CMS. Naast deze taken is hij het aanspreekpunt voor onze klanten. Het ondersteunen van klanten op het gebied van software en web is daarom zijn voornaamste taak.

Peter heeft de opleiding voor App Ontwikkeling afgerond en is in 2014 bij AlienTrick begonnen als Software Developer. Mede door zijn enthousiasme is deze functie later uitgebreid met het ondersteunen van onze klanten op het gebied van Software Development.

Peter is in zijn vrije tijd een game- en serieliefhebber, maar vissen en programmeren zijn ook favoriete bezigheden van hem. Tevens is hij met zijn voetbalfanatisme erg belangrijk voor het tempo tijdens het dagelijkse potje voetbal in de pauze. Hoe regenachtig het ook is, met zijn aanstekelijke enthousiasme kan hij altijd wel wat collega’s aansporen om ook mee te doen. Hij heeft veel interesse in Amerika, waar zijn idool Elvis Presley vandaan komt. In 2014 heeft hij zijn eerste reis naar Amerika gemaakt. Zijn droom is om ooit alle staten van Amerika te bezoeken. Wij wensen hem daar veel succes mee!


Projecten waar Peter aan heeft gewerkt

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com