Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Medior/Senior Administratief medewerker

Parttime | 16 uur |

AlienTrick groeit! En daarom zoeken we een administratief medewerker om ons team te versterken.

Het tot in de puntjes regelen van de financiΓ«le administratie geeft jou energie. Precies, stipt en gestructureerd zijn woorden die jou perfect omschrijven. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medior/Senior administratief medewerker ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een groot deel van de financiΓ«le administratie. Je bent verantwoordelijk voor aansturing van je directe collega op de administratie. Ook het opstellen van analyses en (management)rapportages behoort tot je werkzaamheden.

Wat ga je doen:

Je dagelijkse werkzaamheden omvatten o.a. het bewaken van de financiΓ«le administratie (Twinfield/Simplicate), crediteuren- en debiteuren administratie en cashflow forecasts. Ook ben je verantwoordelijk voor het doen van aangiftes van de belasting, het analyseren/opstellen van begrotingen en het opstellen van management rapportages. Je assisteert bij periodieke afsluitingen/jaarrekeningen en stuurt je administratieve collega aan.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige, uitdagende baan met jonge, enthousiaste collega's
  • Ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inbreng
  • Ruime mogelijkheid tot ontwikkeling
  • Mogelijkheid om door te groeien
  • Een open en informele werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Meet the Aliens

Een team van nieuwsgierige strategen, creatieve designers en eigenzinnige developers. πŸ‘½

Maar we zijn vooral professionals met een gezamenlijke missie: we willen merken mooier, leuker en waardevoller maken.

Kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur ons je motivatiebrief en CV via het formulier hieronder en je hoort van ons!

We hechten veel waarde aan wat jou in je werk gelukkig maakt en waarin je echt een topper bent. Daarvoor vragen we je om voor het gesprek een persoonlijkheidstest (Core Values Index test) te maken. Er is geen goede of foute uitslag.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met Marieke Kingma via 074 76 20 200 of stuur een mail naar jobs@alientrick.com.

Wij vinden het belangrijk om zelf de kandidaten te werven en maken geen gebruik van externe recruiters voor de invulling van deze vacature.

Contact

Laat van je horen, apply now!

Marieke

HR

Upload je CV en motivatie

Sleep je bestanden naar het upload veld

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!