Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Stage lopen bij AlienTrick

Bij AlienTrick kun je stage lopen voor een minimale periode van 3 maand en wel op onze afdelingen Design, Motion, Web, Projectmanagement en Strategy.

Wij zijn één team van nieuwsgierige strategen, designers, copywriters en developers. Maar we zijn vooral professionals met een gezamenlijke missie: we willen merken mooier, leuker en waardevoller maken. Bij ons staat kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop en we maken daarom altijd graag een plaatsje vrij voor een al net zo nieuwsgierige stagiaire.

Bij AlienTrick kun je stage lopen voor een minimale periode van 3 maand en wel op onze afdelingen Design, Motion, Web, Projectmanagement en Strategy. Bij ons hoef je niet de hele dag koffie te halen of kopietjes te maken (kunnen we zelf), maar ben je wel volop aan het werk in je toekomstige vakgebied. Klinkt goed, toch?

In het kort

Binnen de divisie Design houden we ons bezig met het ontwerpen van websites, webshops, awesome visual design en mind-blowing animaties. Wij vertellen het verhaal van onze klant op een visueel onweerstaanbare manier.

Op de Divisie WEB ontwikkelen we de software die nodig is om websites, apps en portals goed te laten draaien. Of je er nou naar kijkt, er op bestelt, er op klikt of ermee werkt, onze developers combineren creativiteit met een knap staaltje technologie.

Ben jij een strateeg of regelneef? Dan zit je binnen de divisie Projectmanagement en Strategy vast op je plek. Wij creΓ«ren merk- en bedrijfsnamen, concepten en campagnes, altijd met de wensen van de klant in ons hoofd. We zetten online marketingcampagnes op en schrijven pakkende teksten.

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Op ons kantoor op Area51 in Hengelo houden we ieder schooljaar graag een paar bureaus vrij voor enthousiaste, leergierige stagiairs. Wij waarderen jouw inzet en creativiteit en zijn benieuwd naar jouw ideeΓ«n!

We zoeken stagiairs op verschillende afdelingen en dus ook verschillende opleidingen.

Meer leren over webdesign? Ons team is op zoek naar versterking!

Wat vinden wij belangrijk:

  • Inzet om alles aan te pakken wat er op je weg komt;
  • Communicatief sterk denken;
  • MBO of HBO denkniveau;
  • Out-of-the-box mentaliteit;

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige, uitdagende stageplaats met gezellige, enthousiaste collega's;
  • Ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inbreng;
  • Goede begeleiding;
  • Een open en informele werksfeer;
  • Marktconforme stagevergoeding.

Meet the Aliens

Een team van nieuwsgierige strategen, creatieve designers en eigenzinnige developers. πŸ‘½

Maar we zijn vooral professionals met een gezamenlijke missie: we willen merken mooier, leuker en waardevoller maken.

Enthousiast? Solliciteer voor een stage!

Kijk voor actuele stageplekken op onze vacaturepagina en solliciteer direct via het formulier en wie weet nodigen we je uit voor een gesprekje @Area51!

We dagen je uit om ons te verrassen met je cv, een motivatie en een portfolio met voorbeelden van je werk (bijvoorbeeld vrije opdrachten of je schoolprojecten). *Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.