Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Umbraco
als CMS

Umbraco is ons favoriete open source CMS (Content Management Systeem). 

Wij bouwen al jaren websites in dit gebruiksvriendelijke, veilige en snelle pakket. Van onze klanten horen we ook alleen maar positieve feedback over het gebruik van Umbraco. 

En ook belangrijk: we zien positieve resultaten in de vindbaarheid bij zoekmachines (SEO) van de websites die we maken met dit fijne beheersysteem.

Wereldwijd bewezen; een Umbraco-website wérkt!

Umbraco CMS ontwikkelt zich wereldwijd razendsnel en dat is ook niet vreemd voor een open source CMS (dat veel betaalde én gratis varianten overtreft). Umbraco staat al jaren in de top van de open source software. Wij maken bij de realisatie van jouw website, internetplatform of klantportaal graag gebruik van alles wat Umbraco te bieden heeft.

Ik wil een Umbraco-website!

Dat begrijpen we. Umbraco is op verschillende punten een koploper. Is dit het beste open source CMS dat er is? Volgens Emerce wel!

Umbraco zet je in als:

 • Je een flexibele website wil
 • Je een veilige website wil
 • Je een schaalbare website wil
 • Je wil werken in een eenvoudig CMS met een gebruiksvriendelijke back-end
 • Je bewust kiest voor een open source toepassing
 • Je jouw CMS eenvoudig wilt kunnen koppelen aan andere systemen zoals SAP, Mailchimp, SalesForce of Sharepoint.

Verkozen tot nummer 1 open source CMS

Emerce

Wereldwijde .NET-oplossing

Even wat technische informatie: .NET is een framework dat ontwikkeld is door Microsoft.

Het framework biedt een veilig en stabiel fundament voor onze website-ontwikkeling, zonder dat we daarvoor afhankelijk zijn van derde partijen. Umbraco wordt als laag op Microsoft .NET gebouwd, waarbij we alle concepten die Microsoft gebruikt kunnen hergebruiken. Bijvoorbeeld: het User- en Member-authentication gedeelte werkt op basis van het .NET Membership Framework. 

Het systeem is bijzonder flexibel, door de mogelijkheden van de Umbraco API in combinatie met de mogelijkheden van .NET. Onze programmeurs kunnen Umbraco onbeperkt uitbreiden met extra functionaliteiten en complexe koppelingen.

 

Flexibel, voor groot en klein

Geen gedoe, geen beperkingen, maar gewoon een eenvoudig CMS in gebruik en inzet. Met Umbraco krijg je een CMS dat precies aan jouw behoeften voldoet. De flexibiliteit van Umbraco, in combinatie met de modulaire basislaag, maakt het CMS een welkome inzet voor elk project: groot of klein, complex of eenvoudig, privé of openbaar. Het CMS wordt wereldwijd door ruim 400.000 websites gebruikt, waaronder door Fortune 500 bedrijven zoals Microsoft, Mercedes, Amnesty en McDonalds. Wij zetten het Umbraco CMS in voor onder andere MetropoolWitte van MoortDe Monnik Dranken en Magistor

Met Umbraco geef je jezelf de vrijheid om juist die online strategie te volgen die jij graag wilt. De Umbraco-website is snel operationeel en dankzij updates voorzien we jouw website altijd van met de nieuwste bug- en beveiligingsoplossingen. Comfort, geruststelling en voorspelbaarheid wanneer je het het meest nodig hebt: je wilt online zijn en blijven. 

Umbraco: Maatwerk CMS
Umbraco leent zich uitstekend voor diverse maatwerkoplossingen. Het systeem heeft een solide basis die we modulair uitbreiden. Eenvoudige websites ontwikkelen we snel, maar ook complexe of meertalige websites en zelfs multi-site-platformen vanuit één beheeromgeving, ontwikkelen we binnen een paar sprints.

Umbraco is een erg flexibel CMS, omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende systemen met elkaar te koppelen.

Umbraco, een gebruiksvriendelijk, snel en veilig CMS

Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig CMS. Alle pagina's, nieuwsberichten en media onderdelen beheer je in een overzichtelijke en moderne omgeving. En: je hebt als beheerder veel vrijheid om zelf de website te beheren zonder tussenkomst van een ontwikkelaar.

Veiligheid is erg belangrijk voor Umbraco. Het bedrijf laat regelmatig audits uitvoeren door beveiligingsbedrijven om ervoor te zorgen dat het CMS optimaal beveiligd is.

De basis van Umbraco is al erg snel. Juist geconfigureerd en gevuld haal je met gemak mooie scores in Google Pagespeed. Umbraco heeft verder ook slimme zoeksystemen ingebouwd waardoor grote zoekacties zeer snel en vloeiend verlopen.

Het Umbraco ecosysteem

Het ecosysteem van Umbraco zien wij als volgt: de ondersteuning en overview door het professionele bedrijf Umbraco HQ, de open source community met meer dan 200.000 actieve gebruikers en een wereldwijd partnernetwerk om de implementatie te verzorgen. Wij als Umbraco partner staan garant voor een vlekkeloze implementatie. Daarnaast verzorgen wij de koppelingen met de meest gebruikte systemen zoals Microsoft Dynamics, SalesForce, MailChimp, SAP, Hubspot, LeadForensics of Google Analytics. 

De voordelen van Umbraco nog even op een rijtje:

 • Open source CMS (MIT License), geen licentiekosten
 • Gebaseerd op .NET Framework (= super veilig!)
 • Ondersteund door 220.000 community members 
 • Geschikt voor zowel simpele als complexe websites (en applicaties)
 • Gebruiksvriendelijk voor de contentbeheerder én voor ontwikkelaars
 • SEO-geoptimaliseerd 
 • Integraties en koppelingen met bijvoorbeeld SalesForce, Sharepoint of Exact mogelijk
 • Eenvoudig rechten- en versiebeheer
 • Ondersteuning voor meertaligheid

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!