Je bent uitgenodigd voor...


 


Als je zegt ‘Social media’ en ‘Online marketing’ weet iedereen vaak wel wat je ongeveer bedoelt. Maar wat houdt het precies in? En hoe zet je dit het beste in voor jouw onderneming? Wij snappen dat er veel op je af kan komen in deze dynamische online wereld. Daarom bieden SCH en AlienTrick je The Smart Course aan om een brug te slaan tussen jouw online en offline (marketing)communicatie.


Vier sessies vol kennis, tips & tricks
The Smart Course bestaat in totaal uit vier sessies die op elkaar aansluiten. Deze sessies zijn heel praktisch en resultaatgericht voor jou als ondernemer, waarbij je geïnspireerd wordt met o.a. online marketingkennis en social media tips & tricks die specifiek gericht zijn op jouw onderneming, zodat je online (nog) beter kunt opvallen.


Jouw onderneming staat centraal
We analyseren jouw social media voor de sessie, zodat we daar ook echt mee aan de slag kunnen. Is jouw social media bijvoorbeeld up-to-date? Voldoet jouw social media aan dé online branding checklist? Post jij wel de juiste content voor jouw doelgroep?

DINSDAGAVOND
27
OKTOBER 2020
AANMELDEN


Wij geloven in: Leren door te doen
We zenden niet alleen informatie, maar we zullen ook open gesprekken voeren met elkaar en zullen er verschillen opdrachten zijn, zoals:

-  Quick wins voor jouw online marketing
-  To-do: Online branding checklist
-  How-to: De contentkalender opzetten en beheren.

Ook ga je leren hoe je Google Analytics leest en hoe je hierop kunt anticiperen. Op basis hiervan krijg je huiswerk mee, zodat we in de volgende sessie kunnen kijken wat er verbetert is.


Waar en wanneer zullen deze sessies zijn?
Alle sessies zullen plaatsvinden bij AlienTrick aan de Oosterveldsingel 51 te Hengelo. De eerste sessie zal plaatsvinden op dinsdagavond 27 oktober. De tweede, derde en laatste sessie zullen we op de avond van 27 oktober sámen inplannen. Zo hopen we alle vier de sessies met iedereen te kunnen doorlopen. De inloop is op alle avonden vanaf 18.30 uur en we starten om 19.00 uur. Het zal tot ongeveer 21.00 uur duren. De kosten voor alle vier de sessie bedragen in totaal € 50,00 en dat is dus maar €12,50 per sessie!


I.v.m. de nieuwe Covid-19 maatregelen zullen er per sessie 10 plekken beschikbaar zijn, zodat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan zitten. Zijn er meer aanmeldingen? Dan zullen wij extra data prikken. Daarnaast zal er helaas geen afsluitende borrel plaatsvinden.

 
AANMELDEN

We hebben een beperkt aantal plekken. Dus meld je snel aan!
Aanmelden kan t/m woensdag 21 oktober 2020.