Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Online
marketing

Met online marketing kan je je online bereik vergroten en actief je doelgroep aanspreken. En het mooie ervan? Het is meetbaar. 

Als jij weet wie je doelgroep is en waar deze zich bevindt, is het met online marketing mogelijk om deze gericht aan te spreken en te binden aan jouw merk. Wij helpen je hier graag bij. Samen met jou bepalen we welke online marketingstrategie het beste aansluit bij jouw doelstellingen. Denk hierbij aan het verbeteren van jouw imago of het genereren van leads. 

Wat past het beste bij jouw organisatie of wat is er nodig om meer conversie te genereren voor jouw product of dienst? Adverteren binnen Google, bovenaan komen te staan bij de zoekresultaten of een gerichte campagne op jouw social mediakanalen. Op maat gemaakte content versterkt jouw positie.

Online marketing is meetbaar en dus slim. Met behulp van Google Analytics monitoren we de statistieken en sturen we bij met als doel het optimale resultaat te behalen. Het is de manier om je doelgroep nog beter te leren kennen en ze op de juiste manier te activeren. Hoe efficiënt wil je het hebben!

SEO

Vindt Google jouw bedrijf belangrijk? Wij helpen jou nog verder te groeien!

Search Engine Optimization helpt de online vindbaarheid van jouw website op zoekmachines zoals Google te verbeteren met als doel meer bezoekers te genereren. We maken een SEO-analyse van jouw website om te bepalen op welke punten er verbetering mogelijk is. Het verwerken van de juiste zoekwoorden in de teksten op jouw website, het verbeteren van de sitespeed en een check of jouw website in de backend goed is ingesteld. Wij monitoren dit, spiegelen het aan de behoefte en het zoekgedrag van jouw doelgroep om te sturen op een optimaal resultaat. Wij adviseren je graag over hoe SEO kan bijdragen in jouw doel.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

SEA

Adverteer binnen Google en verhoog je bereik binnen je doelgroep én de conversie van je website!

Online adverteren draagt naast SEO enorm bij aan de awareness van jouw bedrijf, product of dienst en de online conversie van je website. SEA staat voor Search Engine Advertising en bestaat uit meerdere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de advertenties die je bovenaan de zoekresultaten in Google ziet. Daarnaast is het met een SEA campagne mogelijk om display- en remarketingbanners in te zetten. Je kent het wel: je kijkt online naar een nieuw paar schoenen en dagen later zie je een banner met dezelfde schoenen voorbij komen online. 

Op basis van klik- en zoekgedrag (klantprofielen) worden online advertenties weergegeven waar, wanneer en aan wie je wilt. Heb je een nieuw product, wil je jouw dienst promoten of meer naamsbekendheid genereren in de regio? Met een SEA campagne target je je doelgroep en kunnen we samen snel tactische keuzes maken en inspelen op de gegenereerde data, allemaal op basis van jouw doelstelling.

Social media

Social media brengt je dichter bij je doelgroep dan ooit!

Zoekmachines zijn niet de enige platformen waar je op kan adverteren. Bevindt jouw doelgroep zich op social media? Het antwoord is waarschijnlijk ja. Op de social mediakanalen sta je dichter bij je doelgroep dan ooit. Activeer ze bijvoorbeeld met een social campagne op maat en geef ze iets om te willen delen. Maak een verhaal of story, vertel wat op persoonlijke herkenbare wijze. Hoe beter de content aansluit bij jouw doelgroep, hoe beter de online relatie (customer engagement) en dus jouw bereik. Dat zorgt voor brand loyalty. Wij helpen je graag met het creëren van de juiste content voor jouw social media zoals: posts, templates, video’s, animaties, giphies, you name it.

Lets team up

Ben je benieuwd naar wat online marketing voor jouw bedrijf, product of dienst kan betekenen? Wij kijken graag samen met jou naar de kansen.

Ons team zet een doordacht, transparant plan op. We analyseren je doelgroep en op basis van het klantreismodel maken we inzichtelijk op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt. En daar stopt het niet: wij blijven monitoren, optimaliseren en adviseren op weg naar het beste resultaat op basis van realtime data.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!