Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

De kracht van …

Verhoog de product en brand awareness en haal meer rendement uit jouw marketingstrategie. Zorg voor meer beleving en conversie met content die beter blijft ‘hangen’ bij jouw doelgroep.

Met video en animatie hou je de aandacht langer vast en verhoog je de meetbare effectiviteit van jouw online content.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Film

Film is als medium uitermate geschikt om een gevoel over te brengen en je doelgroep te activeren. Samen met jou denken we na over: een passend script, concept tot opnames en het inzetten van film op verschillende platformen.

Wij kunnen je helpen bij het maken van:

  • Bedrijfsvideo
  • Productvideo
  • How-to-film

Animatie

Is je product nog wel in ontwikkeling, maar wil je al wel met de promotie starten? Dan is animatie een goede optie om jouw salesgesprekken te versterken. Met 3D is het mogelijk om producten en omgevingen fotorealistisch in beeld te brengen. Onze motion designers kunnen jouw product en situaties waarin ze van meerwaarde zijn visualiseren én animeren.

Wij kunnen je helpen bij het maken van:

  • Een explanimation
  • 3D productvideo

Wat maken we nog meer?

Natuurlijk is het ook mogelijk om film & animatie te combineren. En vergeet je social media kanalen niet. Met film en animatie is het mogelijk om producties van verschillende lengtes en in verschillende formaten op te leveren, perfect afgestemd op het kanaal wat past binnen de klantreis van jouw doelgroep.

Check wat wij al eerder aan film en animatie maakten voor klanten!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!