Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Kelly
Stamborg

Kelly heeft een grote passie voor media en film.

In de functie van projectmanager combineert ze haar passie met haar behoefte om structuur aan te brengen en zorgt ze ervoor dat jouw projecten soepel verlopen. Daarbij beperkt ze zich niet tot film en animatie, maar begeleidt ze ook projecten op het gebied van design, web en online marketing.

Ze vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en volgt dan ook het liefst een cursus of opleiding wanneer het kan. Momenteel verdiept ze zich in digital marketing & strategie om samen met onze klanten voor het hoogst haalbare te gaan.

Na haar studie Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht heeft ze ervaring opgedaan in de Nederlandse filmindustrie, waarbij haar focus vooral uitging naar de productionele en financiële aspecten. De voorliefde voor Twente bracht haar terug naar het oosten van het land, al woont ze inmiddels in het Achterhoekse Winterswijk samen met haar vriend. Kelly is vaak te vinden in het filmhuis, droomt weg bij zonsondergang aan zee en gaat graag met vrienden en familie uit eten (sushi bij TAO, uiteraard). Voor nutteloze weetjes kan je ook bij haar terecht, dus heb je binnenkort een film- of pubquiz? Zorg dat ze in je team zit.

Senior Project Manager

+31 (0)74 76 20 234
kelly@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.