Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Manon Schepers

Manon versterkt ons team door designs tot leven te wekken door middel van animatie en het ontwerpen van content.

Manon verdiept zich sinds 2018 in social media en andere software. Filmen, video editing, fotografie en Snapchat lenzen maken, ze heeft al veel gedaan, maar haar passie blijft vooral bij het ontwerpen en animeren.

Vrienden omschrijven haar als zorgzaam en een enthousiasteling. Ze is sociaal en maakt makkelijk contact met andere mensen, een echt gezelligheidsdier. Mensen leren kennen in nieuwe omgevingen en culturen is iets waar ze gelukkig van wordt.

Van concerten, festivals, reizen en evenementen krijgt ze energie. Maar schrik niet, ze kan ook best wel introvert zijn door te gamen, cosplayen, gitaar te spelen of goede series te kijken samen met haar vriend en kat.

Haar ambities bij AlienTrick zijn het bedrijf mee te willen helpen groeien en dat ze daarbij haar creativiteit kan blijven uiten. Ook wil ze blijven ontwikkelen buiten haar vak, hoopt ze nog meer avonturen te beleven en mooie herinneringen te maken.

Dream as if you’ll live forever. Live as if you’ll die today.

Designer

074 76 20 251
manon@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.