Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Kars Gerritsen

Als designer klinkt het creëren van doeltreffende en prachtige visuele communicatie voor hem als muziek in de oren!

Kars is een trotse Gorenaar en komt dus oorspronkelijk uit het mooie Twente. Toen hij ging studeren voor grafisch vormgever, verhuisde hij naar Zwolle, waar hij nu nog steeds woont. Samen met zijn vriendin Felice wonen ze in een knus appartement vlakbij het centrum. Kars is een muziekfreak en is dan ook trots op zijn groeiende verzameling platen. Als designer is het maken van effectieve en aantrekkelijke visuele communicatie voor hem net zo essentieel als het luisteren naar muziek.

Buiten zijn werk is Kars een echte sociale vlinder. Hij hangt graag met vrienden en familie rond en is meestal in het weekend buitenshuis te vinden. Samen met zijn vriendin houden ze van quizzen en grappige feitjes ontdekken tijdens trivia-spelletjes. En als hij niet bezig is met nieuwe weetjes opdoen, verdiept hij zich in geschiedenis, landen en culturen. En hij zegt zeker geen nee tegen een toffe reis waar je al deze elementen in terugvindt!

Designer

+31 (0)74 76 20 253
kars@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.