Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Marieke
Kingma

Als HR Generalist is zij verantwoordelijk voor alle HR-zaken binnen AlienTrick. Haar missie is dat iedereen met veel plezier naar zijn of haar werk mag gaan, want daar wordt ze zelf ook heel blij van!

Marieke wil graag de Aliens laten uitblinken in hun specialisaties. Ze vraagt door naar de behoeftes van al onze collega’s en naar die van de organisatie, en vanuit daar werkt ze aan het HR-beleid. Hierdoor kunnen de Aliens en AlienTrick zich steeds weer verder ontwikkelen en verbeteren. Hoe tof!

Ze is een echte geboren en getogen Hengeloër, maar woont sinds 2021 samen met haar vriend en zoontje in het gezellige Borne.

Buiten Borne kan je Marieke ook geregeld in de natuur vinden! Heerlijk ontspannen… en goed ontspannen worden kan ze ook heel goed bij: uitgebreid koken, concerten bezoeken, naar het strand rijden en lekkere speciaal biertjes drinken. Een andere activiteit die ze ook graag onderneemt is leuke uitjes plannen met haar vrienden en gezin. Hadden we al genoemd dat Marieke een echte zoetekauw is?!

HR

074 76 20 235
marieke@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.