Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Sheena Layik

Sheena houdt van een duidelijk overzicht, wil werk verrichten waar ze trots op kan zijn en vindt het belangrijk om plezier te hebben in het leven.

Als project manager kan ze haar organisatorische vaardigheden goed gebruiken. Ze vindt het leuk om met vrienden te zijn en samen uit te gaan of andere leuke activiteiten te doen. Om tot rust te komen kijkt ze graag een goede serie of film en vindt ze het leuk om te gaan kickboksen en focust ze zich op krachttraining.

Ze heeft een rijke culturele achtergrond als half Chinees en half Turk, bij deze afkomst komt een brede keuken kijken.

Ze vindt het dan ook leuk om te koken, maar wel zonder vlees en het liefst plantaardig. Duurzaamheid speelt een grote rol in haar leven en ze vindt het ook leuk om creatief bezig te zijn. Zo heeft ze haar dakterras zo gezellig mogelijk gemaakt met een klein budget in hartje Hengelo. Ook heeft ze een grote liefde voor het ontmoeten van nieuwe culturen, plaatsen en mensen en wil dan ook uiteindelijk (het grootste gedeelte van) de wereld hebben gezien. Sheena is altijd in voor een avontuur!

Project Manager

074 76 20 237
sheena@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.