Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Tess ten Cate

Ik ben Tess, 18 jaar oud en momenteel een student aan het ROC Van Twente, waar ik de opleiding Mediavormgeving volg. Ik zit in mijn derde leerjaar.

Wat mij zo aanspreekt in dit vak is de dagelijkse variatie. Je maakt iedere dag dingen mee en bent altijd creatief bezig. Het geeft me enorm veel voldoening om mijn ontwerpen uiteindelijk ergens in de praktijk te zien. Daarnaast ben ik een sociaal persoon die houdt van een goede dosis gezelligheid, dus het werken in een prettig team is voor mij heel belangrijk.

Buiten school om zijn er veel dingen die mijn interesse wekken. Zo geniet ik van het luisteren naar muziek, het kijken van series en films, het bijwonen van festivals en feesten, en het ontwerpen van diverse creatieve projecten. Daarnaast ben ik een enthousiaste supporter van FC Twente en een gepassioneerde Formule 1-fan. Ik ben woonachtig in Losser en breng graag tijd door met mijn vrienden en familie. Ik heb een fantastische hond, genaamd Bobo, waar ik ontzettend gek op ben!

Trainee

074 76 20 200
tess@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.