Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Tony van Schaik

Tony of zoals iedereen hem noemt, 'Teune', is een geboren en getogen Hengeloër, heeft 2 kinderen Jay & Darryl en is getrouwd met Paula. 

Met Tony kunnen we héél ver terug in de tijd, want in 1999 hielp hij al vaak bij het bedrijf Proware, voormalig AlienTrick. Hij is een diehard sportliefhebber en gaat daarom ook 5 dagen in de week kickboksen of fitnessen. In zijn vrije tijd kijkt hij veel films en series of je zie hem achter zijn PC te gamen. Tony is ook een echte autoliefhebber en rijdt in zijn geliefde BMW (325i). Als front-end developer en Umbraco Certified Professional houdt hij zich bezig met het optimaliseren van websites voor desktop, mobiel en tablets. 

Daarnaast bedenkt hij oplossingen voor technische vraagstukken en zorgt voor de optimale vindbaarheid voor je website (SEO). Hij draagt niet alleen de titel 'front-end developer' binnen AlienTrick, maar ook de titel 'BBQ grillmeister'. Mag je 3 keer raden waarom…

Front-end Developer

+31 (0)74 76 20 252
tony@alientrick.com

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.