Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Buitenreclame

Onderweg naar je werk, sport, de supermarkt of als je gewoon aan de wandel bent, overal zie je het voorbij komen: buitenreclame!

Offline versterkt online

Buitenreclame oftewel: OOH (Out-Of-Home reclame) is een manier van marketing wat veel invloed uitoefenen om naams- of productbekendheid te genereren. Met buitenreclame heb je namelijk een aantal belangrijke voordelen, zoals:

  1. je hebt massabereik,
  2. er zijn geen ad(vertentie) blockers aanwezig en
  3. je hebt te maken met maatschappelijke acceptatie.

Do you see what I see?

Buitenreclame (en print) werkt ook nog eens erg goed in het See-proces van de customer journey. Dit is de eerste fase van dit klantreismodel. (Her)ken je deze nog? Het See-Think-Do-Care model. Google maar eens! De eerste fase is hét moment en de manier waarop de klant en jouw merk elkaar tegenkomen. Het publiek ziet jouw buitenreclame, slaat dit (on)bewust op en hierdoor kom jij dus in het zicht van je doelgroep(en)!

 

Scroll naar benéé!

Bekijk hieronder eens om te zien wat wij o.a. aan buitenreclame maakten voor onze klanten JBL, Metropool, Gemeente Hengelo, Axero en Harman Kardon! Items die je hebt kunnen spotten in Engeland, Scandinavië en veel Europese landen. En ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!