Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

FONK150 Best Agencies of the Year 2022

Naast dat we eerder dit jaar voor de 4e keer op rij door Emerce zijn uitgeroepen tot één van de beste middelgrote Fullservice Digital Agencies van Nederland, hebben we nu ook een plek veroverd in de FONK150 Best Agencies 2022.

FONK150 Best Agencies of the Year, voorheen de FONK100, is dit jaar nog verder aangescherpt. Met een gemiddelde van een 8+, zo blijkt uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek, horen wij daarmee bij de 150 beste bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland! En daar zijn we enorm trots op.

 

   

 

We hebben wat te vieren

De redactie van FONK heeft deze lijst opgesteld op basis van 28 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureaureputaties en bureau klanttevredenheid. Daarbij zijn wij verkozen aan de hand van de volgende parameters:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media

 

Lees het volledige bericht op FONK

 

Wil je snel op de hoogte zijn van onze laatste updates?

Volg ons dan op onze socials!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

We inspire

Onze gloednieuwe showreel geeft goed weer hoe onze klanten ons hebben geïnspireerd tot het maken van gave content en middelen. In deze versie showcasen we naast motion en geanimeerde content ook hoe wij hen inspireren met onze ontwikkelde strategieën, branding, websites en online marketing projecten. Alles gebaseerd op onze 3 pijlers: strategie, creatie en activatie!

Inspiratie nodig? Maak kennis met ons!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!