Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

FONK150

Voor de vierde keer op rij staan we in de FONK150; de lijst met de 150 beste bureaus. Hier zijn we súper trots op. Het zijn namelijk onze opdrachtgevers die mede bepalen welke plek wij in deze lijst veroveren.

Trots op wat we hebben bereikt

Jaarlijks stelt FONK Magazine de lijst der bureaulijsten samen: welke bureaus hebben de meest tevreden opdrachtgevers? Met trots mogen wij zeggen dat wij hier weer tussen staan! Bureaus kunnen punten verdienen op basis van creativiteit, effectiviteit en hun bijdrage bij het behalen van de doelstellingen.

FONKs redactie heeft deze lijst samengesteld op basis van hun jarenlange ervaring op het gebied van onafhankelijk onderzoek naar bureaureputaties en klanttevredenheid. Ons bureau is geselecteerd op basis van verschillende factoren, zoals het resultaat van het bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger), een klantenlijst die ertoe doet, zichtbaar durven te vernieuwen en meer.

We zijn blij om na vermeldingen in de FONK50, FONK100 en de FONK150 opnieuw erkenning te krijgen voor ons werk en de bevestiging te ontvangen dat we terecht trots mogen zijn op wat we hebben bereikt in 25 jaar!

Wil je snel op de hoogte zijn van onze laatste updates?

Volg ons dan op onze socials!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

We inspire

Bij AlienTrick geloven we dat er geen grenzen zijn in het universum en dat er altijd nieuwe mogelijkheden zijn om nog te ontdekken. Of het nu gaat om het ontwerpen van baanbrekende merkidentiteiten, het creëren van meeslepende digitale ervaringen of het ontwikkelen van doeltreffende campagnes, AlienTrick staat voor grensverleggende successen.

Inspiratie nodig? Maak kennis met ons!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!