Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

JBL & Harman Kardon brand stores

Wat zijn wij trots! Harman heeft ons dit jaar gevraagd om een compleet nieuw brand store concept te ontwikkelen voor zowel JBL als Harman Kardon.

Vandaag is de dag van de grote opening! Dus ben je binnenkort in Rotterdam? Ga dan vooral even naar de MediaMarkt City Store Tech Village waar je deze brand stores in het echt kan bewonderen en de JBL en Harman Kardon producten kan ervaren.

Teamwork

We zijn gestart met lege ruimtes en plattegronden. Na een bezoek aan Rotterdam en overleg met alle betrokken partners zijn we dit toffe proces gestart. Samen met Harman, Vlot Projects en MediaMarkt zijn we aan de slag gegaan om het best passende concept te ontwikkelen voor beide brand stores. Bij JBL hebben we ervoor gezorgd dat de producten en JBL ambassadors goed naar voren komen en jij als bezoeker de geluidskwaliteit van de TWS Wireless Earbuds, Headphones en Partybox kan ervaren.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Feels like home

Wil je graag je home audio system updaten? Dan bezoek je de Harman Kardon brand store waar je de volledige Citation serie vanaf de bank kan bedienen én beluisteren. De huiskamer setting die we hebben ontworpen geeft jou de indruk hoe het eruit zou zien wanneer je de speakers van Harman Kardon in huis haalt.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!